Επίδαυρος: Στο επίκεντρο ο αθλητικός τουρισμός - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Επίδαυρος: Στο επίκεντρο ο αθλητικός τουρισμός


Σε εξέλιξη είναι στην Αρχαία Επίδαυρο διεθνής συνάντηση με θέμα την προώθηση του αθλητικού τουρισμού.

Συμμετέχουν πανεπιστημιακοί , τεχνοκράτες , μεταπτυχιακοί φοιτητές κ.α και αντικείμενο της συνάντησης είναι η ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος , μέσα από τον αθλητισμό, με κύρια αφορμή την διοργάνωση αγώνων τριάθλου-για δεύτερη χρονιά- στο τέλος του καλοκαιριού.

Η παρουσίαση των συμπερασμάτων αυτής της πολυήμερης συνάντησης εργασίας θα γίνει την προσεχή Πέμπτη ( 6μμ ) στο Ξενία Επιδαύρου.

Όπως δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ 1 ( εκπομπή ΄΄’Απευθείας΄΄)ο δήμαρχος Επιδαύρου Κώστας Γκάτζιος η περιοχή συνδυάζει το φυσικό κάλλος, τον πολιτισμό ( αρχαία θέατρα, Ασκληπιείο κλπ) και θέλει την ανάπτυξη και του αθλητικού τουρισμού, αφού οι προϋποθέσεις υπάρχουν.


Το τρίαθλο, ο Επιδαύριος Δρόμος , ποδηλασία είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που ήδη έχουν ξεκινήσει στην περιοχή , για το τρίαθλο όμως γίνεται προσπάθεια να πάρει μια άλλη δυναμική, με διεθνείς συμμετοχές.

Ο κ. Γκάτζιος εκτίμησε ότι ο επισκέπτης της Επιδαύρου ( Έλληνας η αλλοδαπός ) με αφορμή τις αθλητικές δράσεις θα επιδιώξει μεγαλύτερη διαμονή για να συνδυάσει πολλές και ποικίλες δραστηριότητες που του παρέχει ο δήμος Επιδαύρου.


Να υπενθυμίσουμε ότι την Παρασκευή ξεκινάνε τα Επιδαύρια ενώ την άλλη εβδομάδα αρχίζουν οι εκδηλώσεις του Μουσικού Ιουλίου (μικρό θέατρο) και του αγροτουρισμού.

ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad