Ένα από τα καλύτερα spots για Bungee Jumping, βρίσκεται στην Κόρινθο! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Ένα από τα καλύτερα spots για Bungee Jumping, βρίσκεται στην Κόρινθο!


Ανεβαίνεις στη γέφυρα. Δένεσαι. Βουτάς. Τόσο απλό. Αλλά και τόσο δύσκολο. Αν καταφέρετε να πάρετε τη γενναία απόφαση, μπορείτε να πάρετε και το δρόμο για την Κόρινθο, ή την Κρήτη. Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το πιο... extreme των extreme sports.Κενό. Ψηλά. Χαράδρα. Νερό. Ίλιγγος. Δεν έπρεπε να κοιτάξεις. Σχοινιά. Ασφαλή. Ή τουλάχιστον έτσι λένε. Κι αν δεν είναι; Να πας πίσω; Έλα τώρα. Αφού έφτασες μέχρι εδώ. Ίλιγγος. Κενό. Trailer. Της ζωής σου. Τράνταγμα. Ζεις;


Ζεις. Κι ήταν και μια από τις δυνατότερες εμπειρίες της ζωής σου. Μόλις έκανες bungee jumping.

Όπως και αν το δεις –είτε σαν έκρηξη αδρεναλίνης, είτε σαν «αυτό με τους τρελούς που πηδάνε στο κενό» – το bungee jumping είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα extreme sports, αν μη τι άλλο ακριβώς επειδή είναι τόσο αμφιλεγόμενο.

Το bungee jumping δεν απαιτεί καμία ιδιαίτερη εκπαίδευση, ούτε συγκεκριμένα ρούχα ή εξοπλισμό. Ανεβαίνετε στη γέφυρα, δένεστε και βουτάτε. Τόσο απλό, αλλά και τόσο δύσκολο.


Αν έχετε πάρει τη γενναία απόφαση, μπορείτε να πάρετε και το δρόμο προς την Κόρινθο, όπου λειτουργεί ένα από τα θεαματικότερα bungee sites στον κόσμο. Και όχι, δεν υπερβάλλουμε. Βουτάτε στο κενό από 78 μέτρα ύψος, θαυμάζοντας –όταν φτάσετε στο χαμηλότερο σημείο, γιατί από ψηλά δε θα τη θαυμάζετε, μάλλον θα τη φοβάστε– τη συγκλονιστική θέα της διώρυγας. Το Zulu Bungee, που αναλαμβάνει το άλμα σας, λειτουργεί εδώ και χρόνια με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας, καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Το κόστος είναι 60 ευρώ, ή 75 ευρώ για να πάρετε και την εμπειρία σας καταγεγραμμένη σε DVD κι ένα μπλουζάκι με το λογότυπό τους. Το σημείο είναι στη γέφυρα της παλιάς Εθνικής Οδού στον Ισθμό, στην έξοδο προς Λουτράκι, ενώ για ραντεβού, απορίες και κατευνασμό φοβιών μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210 5147051.

Καλές βουτιές!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad