3 τέλεια παιχνίδια για τα παιδιά στην εξοχή - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

3 τέλεια παιχνίδια για τα παιδιά στην εξοχή


Θέλετε τα παιδιά σας να παίζουν περισσότερο έξω από το σπίτι; Μήπως και εκείνα το ζητούν τώρα που ο καιρός το επιτρέπει; Το καλοκαίρι αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για διασκέδαση και παιχνίδι εκτός σπιτιού και εμείς σας προτείνουμε 3 τρόπους για να περάσετε υπέροχα με τα παιδιά.

Οργανώστε την βόλτα στην πιο κοντινή πλατεία ή στο πιο κοντινό σας πάρκο και ετοιμαστείτε για ατελείωτη διασκέδαση.

Η παραλλαγή του «κρυφτό»


Και σε ποιον δεν άρεσε αυτό το παιχνίδι. Κάντε τα πράγματα λιγάκι πιο δύσκολα, κρύβοντας ξύλα που έχετε χρωματίσει στην άκρη τους με διαφορετικά χρώματα και δώστε στα παιδιά μπογιές κατάλληλες για ζωγραφική στο δέρμα. Τα παιδιά προσπαθούν να βρουν όσα περισσότερα ξύλα μπορούν. Κάθε φορά που βρίσκουν ένα ξύλο, ζωγραφίζουν μία γραμμή στο πρόσωπό τους με το χρώμα που έχει πάνω το ξύλο. Ένα παιδί από την ομάδα ψάχνει να βρει τα υπόλοιπα πριν αυτά βρουν όλα τα ξύλα και χρωματίσουν το πρόσωπό τους με τα αντίστοιχα χρώματα και σβήνει ένα χρώμα από το πρόσωπό τους. Νικητής είναι εκείνος που θα καταφέρει να χρωματίσει στο πρόσωπό του όλα τα χρώματα, δηλαδή να βρει όλα τα ξύλα.

Δρόμος μετ’ εμποδιών


Με τα ριάλιτι δράσης και αθλημάτων να είναι η τελευταία λέξη της τηλεοπτικής μόδας αυτό το παιχνίδι θα γίνει το αγαπημένο των παιδιών σας. Φτιάξτε έναν δρόμο μετ’ εμποδιών στήνοντας εμπόδια τα οποία ταιριάζουν στην ηλικία των παιδιών σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στεφάνια, κώνους κυκλοφορίας, λάστιχα, σχοινάκια, χούλα χουπ ή ό,τι άλλο πιστεύετε θα αρέσει στα παιδιά σας.

Βρεγμένη πινιάτα


Και μιας και διανύουμε την πιο ζεστή εποχή του χρόνου το τελευταίο μας παιχνίδι έχει να κάνει με νερό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γεμίσετε νερό ορισμένα μπαλόνια και να τα κρεμάσετε σε ένα σημείο που να μπορούν να φτάσουν και τα παιδιά. ‘Επειτα, ορίστε το χρονόμετρο και δείτε ποιο παιδί μπορεί να σπάσει τα περισσότερα μπαλόνια μέσα σε ένα λεπτό ή δέστε τα μάτια ενός και αφήστε το σπάσει όσα μπαλόνια μπορέσει. Τους κανόνες μπορείτε να τους συζητήσετε με τα παιδιά και να τους ορίσετε εκείνη τη στιγμή.

Όποιο παιχνίδι και αν διαλέξετε με όποιον τρόπο και αν το παίξετε να περάσετε καλά!

ΠΗΓΗ:infokids.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad