Οι μεταγραφές στην Κορινθία.. - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Οι μεταγραφές στην Κορινθία..


Είπαμε πως έχουμε μπει στην καρδιά του καλοκαιριού και οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων μας στην Κορινθία έρχονται η μια μετά την άλλη. Τα νέα πρωταθλήματα στην ΕΠΣ Κορινθίας θα είναι εξαιρετικά απαιτητικά με πολλές δυνατές και μεγάλες ομάδες να συμμετέχουν κι έτσι ο σχεδιασμός πρέπει να είναι προσεκτικός από όλους.


  • Τον έμπειρο επιθετικό Βαλάντη Μπασιώτη απέκτησε ο Αρης Βοχαϊκού. Ο υψηλόσωμος φορ με παρουσίες κατά το παρελθόν και σε εθνική κατηγορία, έπειτα από το πέρασμά του από την Θύελλα Πετρίου, έρχεται να δώσει ώθηση στους κιτρινόμαυρους της Βόχας και ποιότητα στην μπροστινή γραμμή τους.



  • Τον Κώστα Πρίφτη απέκτησε ο Ασπρόκαμπος του Γιώργου Αγγελή. Ο δαιμόνιος φορ που έχει συνδέσει το όνομά του με την Θύελλα Κάτω Διμηνιού δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πολλά γκολ κάθε σεζόν, επικίνδυνος όσο ελάχιστοι όταν βρεθεί με φάτσα το τέρμα. Αναμφίβολλα μια σημαντική προσθήκη για τους ορεινούς.



  • Παίκτες του Ατρομήτου Χιλιομοδίου θα είναι για την ερχόμενη σεζόν ο Δημήτρης Μελέτης, που έμεινε ελεύθερος από το Σπαθοβούνι, ο Γιώργος Μπαστούνης, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Λυκοποριάς και της Προόδου Αγίου Βασιλείου, αλλά και ο Αλέξανδρος Κυμπούρης, που άφησε το Μυκηναϊκό, για τη ομάδα του Χιλιομοδίου. (από apopsi24.gr)



  • Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν στο δυναμικό τους τον έμπειρο μέσο Χρήστο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος ήταν από τους παίκτες που από τη στιγμή που αποκτήθηκε την περασμένη σεζόν, είχε σταθερή απόδοση και γενικά βοήθησε σημαντικά την ομάδα του. Από εκεί και πέρα, παίκτης του Ολυμπιακού Λουτρακίου είναι πλέον ο αμυντικός Βαγγέλης Μαυραγάνης, που άφησε την Κλένια και αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του.(από apopsi24.gr)



  • Επιστροφή στην “πατρίδα” για τον Χρήστο Βυζά. Ο “δαίμονας” που αγωνίστηκε πέρσι με τα χρώματα του Πανθουριακού στην Μεσσηνία όπου και σπουδάζει, έρχεται πάλι στα γνώριμα λημέρια του στο Δερβένι. ο 21 ετών μεσοεπιθετικός μας είχε εντυπωσιάσει πριν 1 χρόνο με την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Κορινθίας. Ταχύτατος με πλουραρισμό στο σκοράρισμα και με ταλέντο που δεν συναντάς εύκολα στις ημέρες μας. Σημαντική κίνηση για τον Αστέρα.



  • Σημαντική και η επιστροφή του Θανάση Θεοδωρόπουλου στον ΑΟ Ζευγολατιού. Ο νεαρός που ξεπήδησε από την ονειρεμένη φουρνιά που αναδείχθηκε με τον ΑΟ Ρομά, έπειτα από μια σεζόν στον Πέλοπα Κιάτου επιστρέφει στην Βόχα και θα έχει πάλι προπονητή του τον Παντελή Κολλιάκο.


ΠΗΓΗ:revista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad