Ακρόπολη, Μυκήνες, Επίδαυρος -Πού πήγαν οι περισσότεροι τουρίστες - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

test banner

Post Top Ad

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018

Ακρόπολη, Μυκήνες, Επίδαυρος -Πού πήγαν οι περισσότεροι τουρίστες


Αύξηση 19,3% σημειώθηκε στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον Μάρτιο εφέτος σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2017, ενώ οι επισκέπτες ελεύθερης εισόδου αυξήθηκαν 11,5% και οι εισπράξεις 40,4%.


Το α' τρίμηνο, παρατηρείται αύξηση κατά 9,5% στους επισκέπτες, κατά 6,8% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 12,2% στις εισπράξεις.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους υπήρξε τον Μάρτιο αύξηση των τουριστών κατά 36,1%, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου παρουσίασε αύξηση 22,6% και οι εισπράξεις σημείωσαν αύξηση 54,8%.

Το α' τρίμηνο παρατηρείται αύξηση των επισκεπτών κατά 32,7%, καθώς και αύξηση κατά 22,7% των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου και κατά 38,6% των εισπράξεων.


Μουσείο Ακρόπολης, Εθνικό Αρχαιολογικό και Μουσείο στο Ηράκλειο της Κρήτης, έρχονται στις πρώτες θέσεις επιλογής των επισκεπτών. Την 5άδα των μουσείων για το 1ο τρίμηνο του έτους κλείνουν οι Δελφοί και ο Λευκός Πύργος.Οσων αφορά στους αρχαιολογικούς χώρους, Ακρόπολη, Μυκήνες και Επίδαυρος βρίσκονται στις πρώτες επιλογές. Ακολουθούν Δελφοί και Σούνιο.

Πηγή:iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad