Ματς παλαιμάχων για τον Σπύρο Φωκά σήμερα στο Ξυλόκαστρο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Ματς παλαιμάχων για τον Σπύρο Φωκά σήμερα στο Ξυλόκαστρο



Η εβδομάδα που κυλά είναι μια από τις πιο δύσκολες εβδομάδες στην ιστορία της χώρας μας και σίγουρα όλοι είμαστε κάπως χαμένοι, ανήμποροι να πιστέψουμε όλα όσα έχουν συμβεί και πολύ περισσότερο για τις ανθρώπινες ζωές που βρήκαν τραγικό θάνατο στις φλόγες. Πρέπει όμως να κάνουμε κουράγιο, να μάθουμε από τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τη ζωή. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Το Σάββατο 28/7 στο Ξυλόκαστρο διοργανώνεται ένα σπουδαίο φιλικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι ανάμεσα στην Μικτή Κορινθίας και την Μικτή Αθηνών, με μεγάλους αστέρες του ελληνικού ποδοσφαίρου από το παρελθόν να λαμβάνουν μέρος. Το φιλικό παιχνίδι θα γίνει προς τιμήν του σπουδαίου Έλληνα ηθοποιού Σπύρου Φωκά που διαμένει πια στην Κορινθία. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Χρήστου Ζάρρου και των φίλων του από το Ξυλόκαστρο όπως ο Ντε Φαρία, για την οποία ανταποκρίθηκαν αμέσως αρκετοί βετεράνοι αθλητές που θαυμάσαμε με τα χρώματα μεγάλων ομάδων τα παλαιότερα χρόνια.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 19:00 το απόγευμα και είναι σίγουρο πως θα προσελκύσει πλήθος κόσμου από το Ξυλόκαστρο και την Κορινθία καθώς και πολυάριθμους παραθεριστές που βρίσκονται στην πολη. Ο κύριος Σπύρος Φωκάς θα παρευρεθεί στην εκδήλωση και όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε από κοντά με τον έλληνα θρύλο του ελληνικού και παγκόσμιου κινηματογράφου.

Με την μικτή Αθηνών θα αγωνιστούν ονόματα όπως οι: Βαμβακούλας, Γκόγκιτς, Αντωνόπουλος, Κούβαλης, Καραβίδας, Γεωργιάδης, Αλεμής, Χόρμης, Μπονόβας, Μπέλος, Αρμίλαγος, Ρόζαλης, Κελεσίδης, Βασιλόπουλος, Πατσιαούρας.

Το ματς διεξαχθεί στο Σωτήρης Αγγελόπουλος στον Σύθα Ξυλοκάστρου.

Να είσαστε όλοι εκεί!

ΠΗΓΗ:revista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad