Πρωτάθλημα το δώρο γενεθλίων για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Πρωτάθλημα το δώρο γενεθλίων για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων



Το καλύτερο δώρο μας έκανε για τα γενέθλια του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων που έκλεισε χθες τα 4 χρόνια λειτουργίας του, ο αθλητής μας Χρήστος Πανταζής.

Την Κυριακή 15 Ιουλίου, ο 16χρονος Χρήστος αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος με σκάφη τύπου Europe στην κατηγορία των εφήβων και χάρισε στον Ιστ.Ο.Σικυωνίων ένα ακόμα Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Μετά από τρεις μέρες αγώνα και 9 κούρσες, στον υγρό στίβο των Αγίων Αποστόλων Αττικής, ο Χρήστος κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος με σκάφη τύπου Europe στην κατηγορία των εφήβων και την 4η θέση στη γενική κατάταξη. Η νίκη δεν ήταν εύκολη υπόθεση για τον Χρήστο καθώς στην προτελευταία του κούρσα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, εξαιτίας μιας σπασμένης σκάντζας, με κίνδυνο να χάσει όχι μόνο την πρώτη θέση στους εφήβους αλλά και μια τιμητική θέση στο βάθρο της κατηγορίας των ανδρών. Χάρη στη βοήθεια και την καθοδήγηση του προπονητή του Παναγιώτη Κοτσοβού, ο Χρήστος επισκεύασε τη ζημιά και στη τελευταία κούρσα εδραίωσε την πρώτη θέση του πρωταθλητή εφήβων 2018.


Συγχαρητήρια Χρήστο Πανταζή για το τρίτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που μας χάρισες!


Πολύ καλή εμφάνιση και για την αθλήτριά μας Άννυ Παναγοπούλου, που αγωνίστηκε στην ενοποιημένη κατηγορία Γυναικών – Νεανίδων. Η 17χρονη Άννυ κλήθηκε να αγωνιστεί και να αντιμετωπίσει τις πολύ πιο έμπειρες αθλήτριες της κατηγορίας των γυναικών, κάτι που δεν την εμπόδισε να κατακτήσει την 5η θέση στο πρωτάθλημα. Της αξίζουν πολλά Μπράβο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad