Σε ρόλο πρωταγωνιστή ο Σκουρλέτης – Το νέο σποτ Μαξίμου για τον «Κλεισθένη» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Σε ρόλο πρωταγωνιστή ο Σκουρλέτης – Το νέο σποτ Μαξίμου για τον «Κλεισθένη»


Ένα νέο σποτ έδωσε σήμερα, Πέμπτη στη δημοσιότητα το Μέγαρο Μαξίμου, με πρωταγωνιστή αυτήν τη φορά τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη.

Στο σποτάκι που κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τίτλο «Μια περιφέρεια στα “μέτρα” της κοινωνίας. Πιο κοντά στον έλεγχο και τη λογοδοσία. Πιο δημοκρατική», ο κ. Σκουρλέτης εμφανίζεται στο γραφείο του και εξηγεί τις αλλαγές που φέρνει ο «Κλεισθένης», αφήνοντας αιχμές στις «βαρονίες» που έθεταν εμπόδια στην κατάτμηση μεγάλων εκλογικών περιφερειών, όπως η  Β’ Αθήνας.

«Η διαίρεση της επικράτειας σε εκλογικές περιφέρειες είναι ένας από τους καθοριστικότερους πυλώνες κάθε εκλογικού συστήματος, καθώς συνδέεται άμεσα με το ζήτημα της τοπικότητας και της εγγύτητας των πολιτών προς τους αιρετούς αντιπροσώπους τους, ώστε να είναι ουσιαστική η επικοινωνία, αλλά και ο κοινωνικός έλεγχος και η λογοδοσία των εκλεγμένων», τονίζεται και προστίθεται: «Οι πολύ μεγάλες πληθυσμιακά εκλογικές περιφέρειες φαλκιδεύουν, αντικειμενικά, τον ανωτέρω στόχο, ενώ παράλληλα ευνοούν την εξάρτηση αιρετών και υποψηφίων από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και μηχανισμούς κινητοποίησης και πίεσης, καθώς στις περιπτώσεις αυτές ο εκλογικός ανταγωνισμός διεξάγεται σε μεγάλο βαθμό μέσω των ΜΜΕ και της διαφήμισης».

Τέλος, το νέο σποτ κλείνει με το γνωστό μότο που χρησιμοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας, «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

Το νέο κυβερνητικό σποτάκι:




ΠΗΓΗ:altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad