4 beauty tips για να είστε περιποιημένες στις υψηλές θερμοκρασίες - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

4 beauty tips για να είστε περιποιημένες στις υψηλές θερμοκρασίες


Ζούμε σε μια χώρα στην οποία η ηλιοφάνεια είναι αισθητή τις περισσότερες ημέρες του χρόνου και που το καλοκαίρι δεν σταματά μόλις τελειώσει ο Αύγουστος αλλά οι υψηλές θερμοκρασίες συνεχίζονται και τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες. Η ζέστη κάνει αισθητή την παρουσία της και αφήνει τα σημάδια της στα μαλλιά, την επιδερμίδα και το πρόσωπό μας. Μαλλιά που αφυδατώνονται από τη ζέστη, μακιγιάζ που μετά τα πρώτα λεπτά υγρασίας αποχωρεί σιγά σιγά από το πρόσωπό μας και ξηρή επιδερμίδα. Δείτε παρακάτω 4 μυστικά ομορφιάς ώστε να έχετε περιποιημένη εμφάνιση ακόμη και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες.

Πρόσωπο

Αποφύγετε βαριά foundations και προτιμήστε μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα. Μην επιβαρύνετε την επιδερμίδα σας χωρίς σπουδαίο λόγο, άλλωστε λίγο χρώμα σε αντηλιακό αρκεί για να καλύψει τυχόν ατέλειες και ταυτόχρονα να προστατέψει την επιδερμίδα σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Επιλέξτε προϊόντα που είναι κατασκευασμένα να αντέχουν στις υψηλές θερμοκρασίες, με αδιάβροχη υφή και και μακρά διάρκεια. Όσον αφορά στα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ που θα χρησιμοποιήσετε, προτιμήστε αυτά με ελαφριές υφές. Δώστε λάμψη στα ζυγωματικά και στα χείλη και δώστε προτεραιότητα σε αυτά με κρεμώδη υφές που είναι και περισσότερο ενυδατικά.

Σταθεροποίηση

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα του μακιγιάζ σας είναι το primer, το προϊόν δηλαδή που κρατά σταθερή τη βάση του μακιγιάζ. Χρησιμοποιείστε ένα πολυχρηστικό προϊόν σε μορφή spray το οποίο λειτουγεί ως primer αλλά και ως σταθεροποιητής μετά την ολοκλήρωση του μακιγιάζ σας.

Μαλλιά

Με την υγρασία να προκαλεί φριζάρισμα, τα μαλλιά σας χρειάζονται έξυπνο χειρισμό τους καλοκαιρινούς μήνες. Γιατί δεν υιοθετείτε το wet look; Λίγος αφρός όσο είναι ήδη νωπά, θα κρατήσει την εσωτερική τους υγρασία περισσότερο (και τη δική σας θερμοκρασία σε πιο υποφερτά επίπεδα), ενώ είναι ένας έξυπνος τρόπος για να παραμείνουν περιποιημένα όλη την ημέρα.

Επιδερμίδα

Αναδείξτε τη λάμψη της επιδερμίδας σας χρησιμοποιώντας ένα ξηρό λάδι που θα την κρατήσει ενυδατωμένη, το οποίο περιέχει παράγοντες λάμψης. Τα ξηρά έλαια λάμψης αναδεικνύουν τη μπρονζέ επιδερμίδα κρατώντας την απαλή και ενυδατωμένη, ενώ δίνουν ένα εξαιρετικά γοητευτικό φινίρισμα στις εμφανίσεις σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad