Γιατί η νυν έχει πολλά κοινά στοιχεία με την πρώην - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Γιατί η νυν έχει πολλά κοινά στοιχεία με την πρώην


Εν συντομία
Έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Ντέιβις έδειξε ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος γυναικών που σε ελκύει ερωτικά και «κολλάει» καλύτερα με το χαρακτήρα σου και τον οποίο ακολουθείς πιστά. Είναι κάτι σαν ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο.

Και για να γίνουμε πιο αναλυτικοί
Ίσως, να μην το είχες φανταστεί. Ίσως πάλι, κάτι να είχες υποψιαστεί. Το κορίτσι με το οποίο βγαίνεις ραντεβούμοιράζεται πολλά περισσότερα από το κορμί σου με την την πρώην σου. Και οι δύο έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά, τα οποία εσύ τείνεις να βρίσκεις γοητευτικά στο αντίθετο φύλο.

Συγκεκριμένα, επιστημονική μελέτη που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Ντέιβις με τον Paul Eastwick επικεφαλής, βασίστηκε σε online συνεντεύξεις και σε στοιχεία που συγκεντρώθηκαν μέσα από τα social media, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε τρεις διαφορετικές έρευνες.

Μία από αυτές κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όσον αφορά στα εξωτερικά χαρακτηριστικά, άντρες και γυναίκες συνηθίζουν να επιλέγουν για ερωτικούς συντρόφους τους, ανθρώπους που έχουν πανομοιότυπη εμφάνιση. Όπως για παράδειγμα, μελαχρινά μαλλιά ή μεγάλα στήθη ή ανοιχτόχρωμα μάτια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Eastwick, η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι η μόνη κοινή μεταξύ της νυν και της πρώην σου. «Μία δεύτερη έρευνά μας απέδειξε ότι μας αρέσουν γυναίκες ή αντίστοιχα, άντρες για τις γυναίκες, που έχουν παρόμοιο μορφωτικό επίπεδο, πολιτικές πεποιθήσεις ακόμη και θρησκευτικές απόψεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad