Γιατί μία μεγαλύτερη γυναίκα είναι καλύτερη σύντροφο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Γιατί μία μεγαλύτερη γυναίκα είναι καλύτερη σύντροφο


Είθισται να συμβαίνει το αντίθετο. Ο άντρας να είναι μεγαλύτερος -λίγο ή πολύ- σε ηλικία από τη γυναίκα. Κι όμως, το να "ρίχνει" μία γυναίκα από δύο έως δέκα χρόνια σε έναν άντρα μπορεί να μην είναι τελικά τόσο κακή ιδέα. Και οι έξι λόγοι που ακολουθούν αποδεικνύουν αυτό ακριβώς: Τα προτερήματα μίας μεγαλύτερης γυναίκας που την καθιστούν καλύτερη σύντροφο συγκριτικά με μία μικρότερη.

Είναι πιο λογική
Προτεραιότητα για μια νεαρή γυναίκα είναι η διασκέδαση, να περνά καλά με ή χωρίς εσένα, κάτι που δεν θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Όταν λοιπόν κληθεί να λάβει σημαντικές αποφάσεις δεν θα έχει την απαραίτητη ωριμότητα να επεξεργαστεί σωστά τα πράγματα, να τα ζυγίσει σωστά και να οδηγηθεί σε μία λογική απόφαση.

Σε παροτρύνει να γίνεις καλύτερος
Όπως προαναφέραμε, μία μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις λογικές επιλογές. Αυτές ακριβώς που θα σε κάνουν καλύτερο επαγγελματικά και προσωπικά. Με απλά λόγια, είναι η γυναίκα πίσω από έναν επιτυχημένο άνθρωπο.

Έχει μεγαλύτερη κατανόηση
Κι αυτό οφείλεται καθαρά στο γεγονός ότι έχει μεγαλύτερη εμπειρία. Την έχει πατήσει και έχει μάθει από τα λάθη της, γεγονός που τη βοηθά να έχει καλύτερη αντίληψη των πραγμάτων, περισσότερη υπομονή, αλλά και ανοχή.

Είναι ανεξάρτητη
Κι αυτό μεταφράζεται ως εξής: Μπορεί πιο εύκολα να λύσει προβλήματα της καθημερινότητας που προκύπτουν και στερεοτυπικά η αντιμετώπισή τους αφορά τον άντρα. Από το καζανάκι που χάλασε μέχρι το να αποσοβήσει ένα τσακωμό.

Ξέρει τι θέλει
Χάρη στην πολύτιμη εμπειρία της -ξέρει τι λειτουργεί καλύτερα γι' αυτήν και τι θέλει από τη ζωή της- της είναι πιο εύκολο να κάνει συνειδητές αποφάσεις. Αν λοιπόν αποφασίσει να είναι μαζί σου, δεν το κάνει από καπρίτσιο ή ενθουσιασμό. Είναι σίγουρη ότι θέλει εσένα. Σίγουρη ότι θέλει τη σχέση σας.

Έχει αυξημένη λίμπιντο
Οι γυναίκες μεταξύ 30 και 45 ετών έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία από ό,τι οι νεότερες ηλιακά υποστηρίζει πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας. Πού αποδίδεται η αυξημένη ερωτική τους διάθεση; Σύμφωνα με τους ερευνητές στο γεγονός ότι ο χρόνος περνά και τις παρακινεί να απολαύσουν όσο περισσότερο γίνεται το σεξ, πριν τους χτυπήσει την πόρτα η εμμηνόπαυση.

Από: Esquire NL



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad