Λήγουν οι προθεσμίες για τους δασικούς χάρτες - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Λήγουν οι προθεσμίες για τους δασικούς χάρτες



Εκπνέει σε πέντε μέρες η προθεσμία που δόθηκε στους δήμους από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προκειμένου να ολοκληρώσουν την οριοθέτηση των οικισμών και των οικιστικών πυκνώσεων στα χαρτογραφικά υπόβαθρα του Ελληνικού Κτηματολογίου για τους δασικούς χάρτες.

Η καταληκτική ημερομηνία είναι η Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018, όπως προέκυψε από τον νόμο 4559/2018, κι έως τότε θα πρέπει να υποβάλουν τα ζητούμενα στοιχεία:

Α. Οι εξής 22 δήμοι που δεν έχουν κάνει καμία κίνηση όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα: Αγίου Ευστρατίου, Ανάφης, Άνδρου, Αντιπάρου, Ανωγείων, Γόρτυνας, Επιδαύρου, Ιεράπετρας, Ιητών, Κάσου, Μεγίστης, Μυλοποτάμου, Νεστορίου, Οροπεδίου, Λασιθίου, Παξών, Πάργας, Σερίφου, Σητείας, Σικίνου, Σκιάθου, Τοπείρου, και Φολεγάνδρου.

Β. Οι εξής 17 δήμοι που έχουν εκκρεμότητες και δεν ολοκλήρωσαν τη διαδικασία: Αγίου Βασιλείου, Αγίου Νικολάου, Αμφιλοχίας, Αργιθέας, Άργους,-Μυκηνών, Βιάννου, Διστόμου-Αράχοβας- Αντίκυρας, Ζακύνθου, Λήμνου, Μινώα Πεδιάδας, Μυκόνου, Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Ναυπλιέων, Ξάνθης, Σαρωνικού, Τήνου και Φαιστού.

Υπενθυμίζεται ότι οι δήμοι είχαν στη διάθεσή τους 8 χρόνια για να οριοθετήσουν τα σχέδια πόλης και περισσότερα από 2 χρόνια για την οριοθέτηση των οικιστικών πυκνώσεων στους δασικούς χάρτες.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad