Οι 4 μεγάλες street τάσεις - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Οι 4 μεγάλες street τάσεις


Το Παρίσι είναι ο τελευταίος σταθμός των fashion weeks και οι style setters αφού πάλεψαν και τα κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με ευφάνταστο styling στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Μιλάνο, εδώ εκφράζουν την πιο φινετσάτη πλευρά τους, χωρίς υπερβολές αλλά πάντα με σύνολα συντονισμένα με τις μεγαλύτερες τάσεις.

Από την πρώτη κιόλας μέρα και με τις επιδείξεις των μεγάλων οίκων να βρίσκονται σε εξέλιξη, οι influencers καθόρισαν τις τάσεις που θα δούμε αυτή την εβδομάδα κι εμείς τις καταγράψαμε για εσάς.

1.Λεοπάρ: Από παλτό μέχρι φορέματα και αξεσουάρ η επιστροφή της animal print τάσης θα γνωρίσει την αποθέωση στην πόλη που έτσι κι αλλιώς το λεοπάρ.



2.Μπεζ Πλεκτά: Πουλόβερ, leggings, εσάρπες επιστρατεύθηκαν για να απενεχοποιήσουν τα πλεκτά σε γήινους τόνους και να ανακοινώσουν αυτή την cozy τάση.






3.Καρό: To καρό στην όποια εκδοχή του βρίσκει φυσικά τη θέση του και στην Πόλη του Φωτός, που κάνει ακόμα και το ταρτάν να δείχνει κομψότατο.





4.Trench Coat: Το κλασσικό κομμάτι του οίκου Burberry ντύνει ανδρόγυνα και πιο θηλυκά σύνολα και δίνει τον τόνο σ' ένα φθινοπωρινό σκηνικό.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad