Το σύνδρομο… Κωνσταντινέα «καταδιώκει» τον Άδωνη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Το σύνδρομο… Κωνσταντινέα «καταδιώκει» τον Άδωνη


Κωλοτούμπα Νο 34.574.351

Με αναφορές στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντινέα ξεκίνησε την ομιλία του στην εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Καλαμάτας της ΝΔ (γνωστής για το εισιτήριο των 15 ευρώ), ο Άδωνις Γεωργιάδης παρόλο που λίγο νωρίτερα είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να σχολιάσει το «χυδαίο» αυτό πρόσωπο.

Κι επειδή ο λαλίστατος αντιπρόεδρος της ΝΔ είναι πρόσωπο που με τις κυβιστήσεις «τα πάει καλά», αποφάσισε να επιβεβαιώσει αυτή την ιδιότητά του, όχι μόνο σχολιάζοντας, αλλά αφιερώνοντας μέρος της ομιλίας του στην ανακοίνωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, ο γνωστός για την επιδεξιότητά του στο «άθλημα» της κυβίστησης Άδωνις, πρόσθεσε ακόμα μία στο ενεργητικό του, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

«Παρ’ όλες τις γεμάτες πάθος και σιγουριά διαβεβαιώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνη Γεωργιάδη, περί φυγής του στο εξωτερικό, εάν η Ελλάδα ολοκληρώσει τα μνημόνια, μαθαίνουμε αντ’ αυτού ότι θα κατηφορίσει προς τα μέρη μας σε κομματική εκδήλωση […] Έλα Άδωνη να δεις ολοκληρωμένο τον περιμετρικό της Καλαμάτας. Ξέρεις… εκείνον που είχε «παγώσει» λόγω έλλειψης χρηματοδότησης», είχε τονίσει μεταξύ άλλων ο κ. Κωνσταντινέας σε ανακοίνωσή του «υποδεχόμενος» τον Άδωνη Γεωργιάδη στην Καλαμάτα.

Με πληροφορίες από το messiniapress.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad