Α’ ΕΠΣ Κορινθίας: Αρχίζει το ματς! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Α’ ΕΠΣ Κορινθίας: Αρχίζει το ματς!


Δεν υπάρχει γνήσιος ποδοσφαιρόφιλος που να σέβεται τον εαυτό του και να μην αγαπάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Για την ακρίβεια ξεκινάμε από εκεί και καταλήγουμε στις μεγάλες λίγκες και τα διαφημισμένα πρωταθλήματα. Αν μου επιτρέψετε ακόμη μια σημείωση που πηγάζει από το παραπάνω, είναι πως αισθάνομαι πολύ τυχερός που μέσα από την τοπική “μπάλα” στην Κορινθία, έχω γνωρίσει δεκάδες ανθρώπους που εκτιμώ, και που μόλις ειδωθούμε στο δρόμο, σε οποιαδήποτε μεριά του Νομού, συζητάμε τα του ποδοσφαίρου μας. Ένας κοινός τόπος δηλαδή, μια κοινή συνισταμένη.

Αύριο φίλες και φίλοι ξεκινά ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Κορινθίας για τη σεζόν 2018 – 2019. Η προσμονή έλαβε τέλος, οι ομάδες μας ενισχύθηκαν, δούλεψαν το καλοκαίρι, έκαναν την αυτοκριτική τους συσπειρώθηκαν και είναι έτοιμες να μπουν στο παιχνίδι. Πάντα μου άρεσε η 1η αγωνιστική στο ποδόσφαιρο, κουβαλούσε ένα ωραίο συναίσθημα.

Το πρωτάθλημα που ανοίγει την αυλαία το αυριανό Σάββατο, αναμένεται να είναι δυνατό και πιο έντονο από το περσινό. Μεταξύ μας, είμαι σίγουρος πως θα μας αποζημιώσει για την κακή τελευταία χρόνια. Βέβαια η πρεμιέρα έρχεται σε μια περίοδο με άσχημες ειδήσεις, καθώς πριν από λίγες ημέρες με λύπη ενημερωθήκαμε την επίθεση την οποία δέχθηκε από αγνώστους ο πρόεδρος της ΕΠΣ, που είχε ως επακόλουθο τον τραυματισμό του. Μακάρι αυτό να είναι το τελευταίο δυσάρεστο γεγονός που συμβαίνει στην περιοχή μας και σε σχέση με τον αθλητισμό.

Το πρωτάθλημα που ξεκινά έχει φαβορί, έχει συλλόγους που θέλουν το κάτι παραπάνω, έχει άλλους που επιστρέφουν έπειτα από χρόνια στην κατηγορία. Από μόνη της αυτή η μίξη στόχων προσδίδει επιπλέον ενδιαφέρον. Ο ΑΟ Λουτράκι, ο Πέλοπας Κιάτου, ο ΑΟ Ζευγολατιού επέστρεψαν από την Γ’ Εθνική και σίγουρα διαθέτουν μεγάλη εμπειρία από την συμμετοχή τους εκεί, η Κόρινθος 2006 φαντάζει και πάλι ως φαβορί για την κατάκτηση, ενώ ακολουθεί μια σειρά “μονομάχων” που έχουν δουλέψει και μπορούν να φθάσουν ψηλά. Παννεμεατικός, Ηρακλής Ξυλοκάστρου, Πανκαμαριακός, Ελλάς Βέλου και οι υπόλοιποι, μόνο ως “εύκολοι’ αντίπαλοι δεν μοιάζουν.

Αλλά ας αφήσω την πολυλογία και ας περάσουμε στο ψητό που δεν είναι άλλο από το αυρινό πρόγραμμα. Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 16:30 μ.μ με το ματς που ξεχωρίζει να είναι εκείνο του Βέλου, ανάμεσα στην Ελλάδα και τον ΑΟ Λουτράκι, αλλά και εκείνο ανάμεσα σε Πέλοπα Κιάτου και ΑΟ Ζευγολατιού. Πάμε να δούμε αναλυτικά:



Αγιοι Θεόδωροι – Κόρινθος 2006

Ελλάς Βέλου – ΑΟ Λουτράκι

Πέλοπας Κιάτου – ΑΟ Ζευγολατιού

Ηρακλής Ξυλοκάστρου – Ατρόμητος Χιλιομοδίου

ΠΑΣ Κλένια – Θύελλα Πετρίου

Παννεμεατικός – Σαρωνικός Γαλατακίου

Τενεάτης Αθικίων – Πανκαμαριακός

Αγιος Γεώργιος Κορίνθου – Αστέρας Δερβενίου



Η Κόρινθος 2006 ξεκινά τη σεζόν με -2 βαθμούς.



ΠΗΓΗ:revista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad