Δανέλλης κατά του «πορτιέρη του ΚΙΝΑΛ» Κωνσταντινόπουλου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Δανέλλης κατά του «πορτιέρη του ΚΙΝΑΛ» Κωνσταντινόπουλου


Ο «αυτόκλητος πορτιέρης του ΚΙΝΑΛ που καβάλησε τον Βουκεφάλα»

Αγριεύει η κόντρα στις τάξεις της κεντροαριστεράς και ειδικότερα στο Κίνημα Αλλαγής και στους αποχωρήσαντες από αυτό, αφού Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Σπύρος Δανέλλης μίλησαν με βαρείς χαρακτηρισμούς τόσο προσωπικούς, όσο και κομματικούς.

Η αρχή έγινε όταν ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ερωτήθηκε σε συνέντευξή του αν θα υπάρξει κάποιο αντάλλαγμα σε βουλευτές της αντιπολίτευσης που θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία, απαντώντας: Εγώ νομίζω αυτό που είχε πει ο κ. Τσίπρας. Τα έχει πει ο κ. Τσίπρας όταν ήταν ψηφοφορία για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ότι υπάρχουν αργυρώνητοι βουλευτές. Ο κ. Τσίπρας είναι προφήτης. Εγώ νομίζω ότι κάτι θα ξέρει για να το λέει εν πάσει περιπτώσει αν δεν ξέρει το κάνει στην πράξη ο ίδιος.

Απαριθμώντας στη συνέχεια τους βουλευτές που θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 146 βουλευτές, 147 η Παπακώστα, ο Παπαχριστόπουλος 148, η Κουντουρά 149, Δανέλλης 150. Ψάχνει άλλον έναν, νομίζω εύκολα θα τον βρει… Δεν θέλω να πω για τον Σταύρο Θεοδωράκη».

Στην πρόκληση αυτή το «γάντι σήκωσε» αμέσως ο Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος με ανακοίνωσή του καταφέρεται εναντίον του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, χαρακτηρίζοντάς τον «αυτόκλητο πορτιέρη του Κινήματος Αλλαγής».

«Ο υφυπουργός του Σαμαρά και αυτόκλητος πορτιέρης του Κινήματος Αλλαγής, που στην Εκτελεστική Γραμματεία πρότεινε συνεργασία με την κυβέρνηση ως μόνη λύση – για να αντιμετωπίσει προφανώς το στερητικό σύνδρομο της εξουσίας – τώρα καβάλησε ξαφνικά τον Βουκεφάλα. Και μιλά για ανταλλάγματα σε βουλευτές του Ποταμιού για να ψηφίσουν το ένα ή το άλλο. Ή κάτι ξέρει και πρέπει να το πει ή κάτι θυμήθηκε ή κάτι νοστάλγησε που είναι και το πιο πιθανό» είπε αναλυτικά.


ΠΗΓΗ:altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad