Αυτή είναι η νέα περίεργη τάση στα νυφικά - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτή είναι η νέα περίεργη τάση στα νυφικά



Νυφικό με τσέπες

Δίχως αμφιβολία η ημέρα του γάμου αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την καλοντυμένη γυναίκα που αγαπάει το στιλ. Η αναζήτηση του σωστού νυφικού σίγουρα είναι μια δύσκολή διαδικασία, διότι κάθε νύφη πρέπει να βρει το φόρεμα που όχι μόνο θα την αναδείξει και θα την κάνει να αισθάνεται όμορφη, αλλά θα έχει αυτό το κάτι που θα κλέψει την παράσταση.

Οι καινούργιες τάσεις στο bridal look υποστηρίζουν λιτά και απέριττα νυφικά με γραμμές που υπογραμμίζουν τη διάχυτη θηλυκότητα και φέρνουν την στιλιστική επανάσταση, χρησιμοποιώντας απλώς δύο τσέπες! Και μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, διότι τις τσέπες τις έχουμε συνδέσει με casual day dress και πρακτικούς σκοπούς, πλέον όμως αποτελούν τον πιο elegant τρόπο να μεταφέρουν ένα νυφικό στο σήμερα.


Κρυμμένες με αθώο και παιχνιδιάρικο τρόπο ανάμεσα στις λευκές πιέτες, δίχως να είναι ευδιάκριτες, δίνουν την απαραίτητη στιλιστική πινελιά στο look και αποτελούν το καλύτερο φωτογραφικό σύμμαχο, δημιουργώντας κλίση και γωνίες που κολακεύουν τις αμήχανες πόζες. Επιπλέον, είναι η τέλεια λύση προκειμένου να κρυφτεί ένα ένοχο μυστικό, όπως ένα κραγιόν, ένα άρωμα, ένα ερωτικό μήνυμα για το γαμπρό ή μια πιπίλα μωρού.

Και μπορεί τη νέα τάση να μην την έχουμε συνηθίσει, αλλά σίγουρα θα δηλώσουμε υποστηρικτές της μιας και είναι απαλλαγμένη από τις bridal στιλιστικές υπερβολές που μας είχαν στοιχειώσει στο παρελθόν και αναδεικνύει τη νύφη χωρίς να την κρύβει.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad