Μεγάλοι άνδρες αποκαλύπτουν πώς κρατιέται η μόνιμη σχέση - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Μεγάλοι άνδρες αποκαλύπτουν πώς κρατιέται η μόνιμη σχέση


Οι σχέσεις είναι δύσκολες πάντοτε. Ακόμα κι όταν είσαι πιτσιρικάς εργένης και θες να ζήσεις την απόλυτη τρέλα χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν.

Απλά κάποια στιγμή η πραγματικότητα σου χτυπάει την πόρτα και σκάει την ωραία φούσκα που είχες φτιάξει για τον εαυτό σου. Γιατί πολλά πράγματα είναι δύσκολα στη ζωή αλλά τίποτα πιο δύσκολο δεν υπάρχει από τις (μόνιμες) σχέσεις.

Για να δούμε όμως τι έχουν να που για αυτές διάσημοι άντρες που πήγαν στην Κόλαση της Μονογαμίας, κατάφεραν να μείνουν όρθιοι και όχι μόνο αυτό αλλά έζησαν η ζουν ευτυχισμένο έγγαμο βίο.


«Η καλύτερη συμβουλή μου είναι η εξής: αν νιώθεις κάτι να σε βαραίνει, φρόντισε να το εκφράσεις. Αυτό θα πρότεινα για οποιαδήποτε σχέση, είτε πρόκειται για μόνιμη είτε όχι. Μην κρατάς πράγματα κρυφά γιατί μοιάζουν με δηλητήρια και είναι καλύτερα τα δηλητήρια να τα διώχνεις από πάνω σου».

- Liam Neeson
«Για να διατηρήσεις μια μακροχρόνια σχέση πρέπει να είστε και κολλητοί φίλοι, πρέπει να καταλαβαίνεστε μεταξύ σας. Κι επίσης πρέπει να έχεις εμπειρία σε μικρές σχέσεις, για να ξέρεις πότε αυτές δεν πάνε πουθενά, ώστε να τις σταματάς και να προχωράς παρακάτω».

- Tom Ford

«Το μυστικό για να παραμείνεις 40 χρόνια παντρεμένος είναι να τρως, να πίνεις και να κοιμάσαι. Δεν κοιτάμε τον ερωτισμό, την επιβίωση κοιτάμε. Έχω απολαύσει απόλυτα όμως τη διαδρομή μου ως παντρεμένος».

- Don DeLilo


«Πολύ καλή επικοινωνία. Σεβασμός. Πολλά γέλια. Και πολλοί οργασμοί. Αυτό είναι που θα κάνει έναν γάμο να πετύχει».

- Dr Dre

«Ποιο είναι το μυστικό για μια μακροχρόνια και ευτυχισμένη σχέση; Η αγαπημένη μου απάντηση είναι αυτή που είχε δώσει ο Larry Hagman: ξεχωριστές τουαλέτες».

- Ricky Gervais

«Όλοι οι γάμοι έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Αν όμως παλέψετε να λύσετε το πρόβλημα μαζί, τότε θα καταλήξετε να μείνετε μαζί. Είναι καλύτερο να έχεις επικοινωνία ακόμα κι αν πικραίνεσαι, παρά να δημιουργούνται χάσματα, που δεν μπορούν να καλυφθούν μετά».

- Samuel L Jackson


«Ξέρω πολλούς ανθρώπους σε μόνιμη σχέση -διάολε, έχω βρεθεί στην ίδια θέση- όπου αν είστε χώρια και περνάτε καλά ή ένας από τους δύο έχει μια επιτυχία, το έτερον ήμισυ δεν είναι ευχαριστημένο με αυτό γιατί δεν ήταν κάτι που κάνατε μαζί. Φίλε μου, είμαι τρομερά τυχερός να έχω μια γυναίκα, όπου όταν κάνω μια επιτυχία, κι ας βρίσκομαι μακριά από εκείνη, είναι το ίδιο χαρούμενη με εμένα που την βιώνω εκείνη τη στιγμή. Έτσι, κι εγώ αντίστοιχα είμαι απόλυτα ευτυχής για τις δικές της επιτυχίες -κι ας μην εξαρτώνται από εμένα».

- Matthew McConaughey

«Το κλειδί σε ένα γάμο είναι ο σεβασμός. Και το σεξ».

- David Bailey


«Το κλειδί σε έναν καλό γάμο είναι η οικειότητα, και το να καταφέρνεις να γνωρίσεις τον άλλο όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται».

- Jeff Bridges

«Στον γάμο, πρέπει να επιμένεις. Δεν γίνεται να πηδήξεις από τη βάρκα στον πρώτο κύμα που θα σε χτυπήσει».

- Ozzy Osbourne

Δεν ξέρουμε αν βοήθησαν τα σοφά λόγια αυτών των διάσημων αντρών που τα έχουν καταφέρει στις μόνιμες σχέσεις, σίγουρα όμως ξέρουμε πώς θα σου έδωσαν κουράγιο να συνεχίσεις το δύσκολο έργο σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad