Πολιτικό λόγο και επιχειρήματα και όχι ...αίμα κύριοι! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Πολιτικό λόγο και επιχειρήματα και όχι ...αίμα κύριοι!



Το πολιτικό θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο καθώς ο Δήμος Κορινθίων έχει εισέλθει σε έναν άτυπο προεκλογικό αγώνα .
Με την Κολιάτσου να κρατάει την μπαγκέτα του μαέστρου σε αυτήν την «ορχήστρα» των κραυγών και των αλληλοκατηγοριών που συχνά φτάνουν στα όρια της λάσπης, η «Πορεία Ευθύνης» σχεδόν στο σύνολο της δείχνει να βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης το ίδιο και οι πρώην της.  
Οι ακρότητες πολλαπλασιάζονται και όλα δείχνουν ότι θα ζήσουμε στον αστερισμό της πιο σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης.
Πολιτικές με οσμή σκανδάλου με αναθέσεις νόμιμες ή παράνομες  αφήνοντας αιχμές και για πρώην δήμαρχο,  μπαίνουν πλέον σχεδόν καθημερινά στην ημερήσια διάταξη.
Στην σημερινή συνέντευξη του κ.Πνευματικού στον Θύμιο Τσαρμπό, η εντύπωση που δημιουργείται είναι ότι τίποτα δεν θα μείνει όρθιο.

Χαρακτηριστική του εκρηκτικού κλίματος ήταν και η  απάντηση του κ. Πνευματικού  στο ερώτημα του  δημοσιογράφου για παρόμοιες αναθέσεις το 2014 ότι δεν ....θυμάται!

Από την άλλη ο κ.Σταυρέλης με τον κ.Μουρούτσο έχουν μπει σε ένα παιχνίδι καταγγελιών  και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο για να αποδείξουν τι ότι ο κ.Πνευματικός δεν έκανε καλά την δουλειά του όπως όφειλε.

Ο ένας προσπαθεί να ενοχοποιήσει τον άλλο με αποτέλεσμα ο κόσμος να παρακολουθεί άναυδος όλο αυτό το πάρε δώσε κατηγοριών λες κα ο Κ Σταυρέλης με τον κ.Μουρούτσο ι δεν ήταν συνεργάτες του Δημάρχου αλλά επισκέπτες!

ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΠΟΛΥ 

 Το θέμα όμως είναι ότι οι πολίτες της Κορίνθου χρειάζονται καθαρό πολιτικό λόγο και επιχειρήματα και όχι ...αίμα!


Δείτε την συνένετευξη:





ΠΗΓΗ video ekorinthos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad