Δηλώσεις Β.Νανόπουλου για σημαντικά θέματα του Δήμου | video - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Δηλώσεις Β.Νανόπουλου για σημαντικά θέματα του Δήμου | video


Σε μια σειρά πολύ σημαντικών θεμάτων για το Δήμο Κορινθίων αναφέρθηκε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Κορινθίων και της "Συμμαχίας Πολιτών", Βασίλης Νανόπουλος.

Ο Β.Νανόπουλος ανέλυσε θέματα όπως η ψήφιση του απολογισμού σημειώνοντας θεμελιώδεις αστοχίες και καθυστερήσεις που συμβαίνουν σχετικά με την οικονομική διαχείριση του Δήμου και τη χαρακτηριστική ασυνέπεια ως προς τις χρονικές προθεσμίες των εκθέσεων των ορκωτών λογιστών που προβλέπονται από το σχετικό νόμο. Αναφέρθηκε σε φαινόμενα ασαφούς ή αδιαφανούς διαχείρισης στοιχείων της δημοτικής περιουσίας, πολλά εκ των οποίων έχουν μάλιστα σημειωθεί επανειλημμένως χωρίς να υπάρξει κάποια διευθέτηση. Για τα θέματα του κανονισμού κυκλοφορίας τόνισε ότι σωστά το θέμα μετατέθηκε για άλλη συνεδρίαση καθώς η μελέτη που ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο βασιζόταν σε πεπαλαιωμένα στοιχεία και σε έργα τα οποία δεν έχουν καν γίνει. Επιπροσθέτως, επρόκειτο για ένα ανυπόγραφο κείμενο αγνώστου προελεύσεως. Τέλος, ο Βασίλης Νανόπουλος μίλησε για το ζήτημα της Σχολής Γονέων καταθέτοντας παράλληλα την πρόταση η Κόρινθος να ενταχθεί στο πλαίσιο των Learning cities έτσι ώστε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες να αποκτήσουν ένα πιο ισχυρό υπόβαθρο υλοποίησης.

Γενικότερα, όπως τόνισε ο Βασίλης Νανόπουλος, η "Συμμαχία Πολιτών" έχει πολύ ψηλότερα τον πήχη μιας επιτυχημένης διαχειριστικής οργάνωσης για το Δήμο από εκεί που τον έχει τοποθετήσει ο κ. Πνευματικός, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται όλα αυτά τα φαινόμενα προχειρότητας και ασαφειών σε διάφορους τομείς λειτουργίας του Δήμου Κορινθίων. Αυτό είναι και το βασικό στοιχείο που θέλει να αλλάξει η "Συμμαχία Πολιτών" όταν θα αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου Κορινθίων με την ψήφο των δημοτών.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις στα βίντεο που ακολουθούν :


















ΠΗΓΗ:simmaxiapoliton.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad