Yπάρχει άλλη μια “cult” τσάντα που επιστρέφει από τα ’90s - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Yπάρχει άλλη μια “cult” τσάντα που επιστρέφει από τα ’90s


Θυμάστε τα πρώτα σακίδια που εμφανίστηκαν κάποιες σεζόν πριν και έγιναν αμέσως πολύ αγαπητές στο κοινό της μόδας; Φαίνεται ότι τα διάσημα κορίτσια που αγαπούν τη μόδα πιστεύουν ακόμη το ίδιο και φέτος γύρισαν την πλάτη τους στις άπειρες πρωτοποριακές δημιουργίες και τσάντες που γέμισαν τα καταστήματα, προτιμώντας κάτι πιο κλασικό και διαχρονικό, αλλά αθλητικό και νεανικό μαζί: το σακίδιο της Louis Vuitton με το ονειροπόλο όνομα διακοπών «Palm Springs».




Getty Images

Πρακτικό και βολικό και με ένα λογότυπο που δεν πάψει ποτέ να κερδίζει τα βλέμματα, το μικρό backpack δημιουργεί εύκολα ένα statement look παρά το μικροσκοπικό του μέγεθος.



Getty Images

Συμφωνούν με αυτό και celebrities που δημιουργούν trends με κάθε τους εμφάνιση, όπως η Rihanna, η Bella Hadid και η Hailey Baldwin, τις οποίες ο φακός έχει αιχμαλωτίσει να κρατούν την δική τους εκδοχή του σακιδίου σε διάφορες ώρες και στιγμές της ημέρας.



Hailey Baldwin/Splashnews


Olivia Culpo/Getty Images

Κάποιες συνδύασαν την Palm Springs τους με αθλητικό ντύσιμο όπως η Bella Hadid, κάποιες με urban style όπως η Rihanna, το σίγουρο όμως είναι ότι το styling ήταν εύκολο χάρη σε μία τσάντα που συνδυάζεται με όλα. Και αυτό άλλωστε την κάνει μια απαιτητική αλλά αξιόλογη επένδυση που δεν θα χάσει ποτέ την αξία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad