3 κινηματογραφικά πανωφόρια για το φετινό χειμώνα - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

3 κινηματογραφικά πανωφόρια για το φετινό χειμώνα


Φέτος το χειμώνα, προφυλάσσεις το στυλ σου από τις χαμηλές θερμοκρασίες με πανωφόρια που θα σε κάνουν να δείχνεις σαν ήρωας του σινεμά.

To biker jacket


Ρίξ' το στους ώμους σου με στυλ και attitude σαν άλλος Marlon Brando στον Ατίθασο (1953).


Ο Marlon Brando σε έναν από τους πιο εμβληματικούς ρόλους της καριέρας υποδύθηκε έναν από τους Μαύρους Επαναστάτες, μια συμμορία 40 μοτοσικλετιστών, που κλέβουν το δεύτερο βραβείο από ένα νόμιμο αγώνα μοτοσικλετών. Το "it” κομμάτι της ταινίας ήταν το μαύρο δερμάτινο biker jacket, δημιουργία των αδελφών Irving and Jack Schott το 1913, που έμελλε να γίνει σύμβολο του αντισυμβατικού στυλ και να συμπεριληφθεί στα all time classic ρούχα.

Style tip: Αντί για t-shirt, φόρεσε μία polo μπλουζα στην κοντομάνικη ή μακρυμάνικη εκδοχή της.

To peacoat


Τυλίξου με ένα ναυτικό επενδύτη σαν άλλος Robert Redford στις "Τρεις Μέρες του Κόνδορα" (1975).


Στο φιλμ του Sydney Pollack, ο Robert Redford επαναπροσδιόρισε το αντρικό στυλ, κάνοντας μόδα τον ολόμαλλο, κλασσικό ναυτικό επενδύτη, συνδυασμένο με τζην παντελόνια, μάλλινα κασκόλ και μαύρα γυαλιά ηλίου. Ένα look άκρως επίκαιρο σήμερα.

 
Style tip: Αν δεν το κουμπώσεις, το σταυρωτό αυτό ημίπαλτο –όπως και το αντιστοιχο σακάκι– θα προσθέσει τα δικά του "στρώματα" στο συνολικό σου look. Κουμπωμένο θα κάνει τη φιγούρα σου να μοιάζει πιο συμπαγής και την εμφάνισή σου πιο αυστηρή και κομψή.

Το flight jacket


Επένδυσε σε ένα G-1 σχέδιο και φόρεσέ το σαν άλλος Maverick στο Top Gun ??????(1986).


Φορέθηκε για πρώτη φορά από τους πιλότους της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας κατά τη διάρκεια του Α' Παγκόσμιου Πολέμου. Τότε, το πιλοτήριο ήταν ακόμα κάμπριο και το εν λόγω μπουφάν κρατούσε ζεστούς τους αεροπόρους. Ήταν δερμάτινο με φερμουάρ και λάστιχο στο τελείωμά του. Το G-1, που φορέθηκε γύρω στο 1947 από τους πιλότους του Πολεμικού Ναυτικού, είναι ένα από τα πιο θρυλικά μοντέλα του flight jacket.  Το αναβίωσε και το επαναπροσδιόρισε δεκαετίες αργότερα, ο Tom Cruise στο Top Gun.

Style tip: Ο μινιμαλισμός είναι μονόδρομος στους ενδυματολογικούς και χρωματικούς συνδυασμούς. Προτίμησε κλασικά υφάσματα και χρώματα, όχι όμως πάνω από τρεις αποχρώσεις μαζί.

ΠΗΓΗ:msn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad