Δήμος Βέλου-Βόχας: Αποστομωτική απάντηση Τρωγάδη στους επικεφαλής της αντιπολίτευσης - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Δήμος Βέλου-Βόχας: Αποστομωτική απάντηση Τρωγάδη στους επικεφαλής της αντιπολίτευσης

Ευθύς και αποστομωτικός ήταν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Βέλου-Βόχας στην άμεση απάντησή του προς τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης με αφορμή δημοσιεύματα στα ΜΜΕ. Ο κ. Τρωγάδης στις δηλώσεις του αναφέρει τα εξής:

«Στην πολύχρονη πια ενασχόληση μου με τα κοινά ουδέποτε υποτίμησα τη νοημοσύνη κανενός και φρόντιζα πάντοτε η σοβαρότητα και η ευθύνη των όσων λέω και πράττω να πλεονάζουνέναντι οποιουδήποτε πολιτικού οφέλους. Αφορμή για αυτόν τον πρόλογο στάθηκαν τοποθετήσεις και δημοσιεύματα από υποψηφίους δημάρχους.

Ξεκινάμε με την τοποθέτηση του κ. Νίκου Τσίτουρα-Βουδούρη περί υπερβολικών τιμών … Πέρα από μια άκυρη σύγκριση τιμών που επιπόλαια έχει γίνει, στέκομαι στο γεγονός ότι, ο εν λόγω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ήδη 4 χρόνια και μέλος της οικονομικής επιτροπής δεν έχει καταλάβει ότι η επιχορήγηση προς αποκατάσταση των πρόσφατων ζημιών είναι 400.000€ και όχι 650.000€. Μετά και μόνο από αυτό οποιαδήποτε εξήγηση περιττεύει.

Σε ό,τι αφορά ανακοινώσεις του κ. Αθανάσιου Μανάβη που εδώ και καιρό βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Οι λέξεις αδιαφορία, ανυπαρξία, ανικανότητα όταν αναφέρεται προς τη δημοτική αρχή είναι πλέον σε ημερήσια διάταξη, ενώ παράλληλα συνεχίζει την προσπάθεια «αγιοποίησης» του ίδιου και των προθέσεων του. Κύριοι, σεβόμενος πρώτα απ΄ όλα τον εαυτό μου, τις προθέσεις σας για το καλό του Δήμου, αλλά κατά κύριο λόγο σεβόμενος όλους τους δημότες που θα μας ακούσουν, θα μας διαβάσουν και σε τελική ανάλυση θα μας ψηφίσουν ή όχι, σας καλώ να κρατήσουμε ένα υψηλό επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Όλοι θα κριθούμε όταν πρέπει. Ο Δήμαρχος προς το παρόν εκλέγεται από το εκλογικό σώμα, δεν εκλέγεται ούτε από το Facebook, ούτε από τις εφημερίδες, ούτε με κλήρωση.

Καλό προεκλογικό αγώνα λοιπόν σε όλους μας

Τρωγάδης Βασίλειος
Αντιδήμαρχος του Δήμου Βέλου-Βόχας


ΠΗΓΗ:gnomipoliton.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad