Νίκος Ζαχαρόπουλος:: Παραίτηση του προέδρου του Βασιλικού - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Νίκος Ζαχαρόπουλος:: Παραίτηση του προέδρου του Βασιλικού


Μεγάλες καταστροφές σε όλα τα επίπεδα, υποδομές-υδρευτικά, αρδευτικά δίκτυα-δρόμοι-πεζοδρόμια-κοινόχρηστοι χώροι- καλλιέργειες, κ.λ.π. λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, είχαμε σε όλη την έκταση του Δήμου Σικυωνίων.

-Στη Τ. Κοινότητα Αρχαίας Σικυώνας, οι τοπικοί παράγοντες αναγκάστηκαν, από την έλλειψη ανταπόκρισης από τη Δημοτική αρχή, να ζητήσουν βοήθεια από ιδιώτες, ιδιοκτήτες μηχανημάτων, κατοίκων της ευρύτερης περιοχής εκτός του Δήμου μας,  οι οποίοι προς τιμή τους ανταποκρίθηκαν και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.

-Ο επικεφαλής και συνολικά η Δημοτική αρχή, όπως σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μου έχω δηλώσει, έχει εγκαταλείψει τις Τοπικές Κοινότητες στη τύχη τους σε όλα τα ζητήματα [νερό-καθαριότητα-φωτισμός –επαρχιακοί, δημοτικοί, αγροτικοί δρόμοι κ.λ.π.] και έχει απαξιώσει πλήρως τους Προέδρους και τα Τ.Σ. των Κοινοτήτων, με αποτέλεσμα πολλοί Πρόεδροι και μάλιστα του δικού τους Συνδυασμού,  να έχουν παραιτηθεί.

-Τελικά όλη αυτή η αβελτηρία ξεχείλισε το ποτήρι και αναγκάσθηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κοινότητας Αρχαίας Σικυώνας Πολυχρόνης ΘΕΟΧΑΡΗΣ να επιμείνει στη παραίτησή του, που είχε υποβάλει για την αδιαφορία του επικεφαλής και συνολικά της Δημοτικής αρχής την 23-7-2018, αναφέροντας, μεταξύ των άλλων, τα εξής:

«Από τριετίας  περίπου έχω ζητήσει με την ιδιότητά μου τη τοποθέτηση κολώνας ΔΕΗ- φωτισμού κοινοτικής οδού που διέρχεται έμπροσθεν οικίας Χρήστου Κοτσίρη»

«Ομοίως από έτους περίπου, έχω ζητήσει αντικατάσταση μη λειτουργικού air korntision   στο Κοινοτικό Κατάστημα»

«Προ μηνός σας έχω γνωστοποιήσει τη κλοπή [5] φρεατίων σε δημοτικό δρόμο και έχω ζητήσει  άμεσα την αντικατάστασή τους, προς αποφυγή ατυχήματος»

«Το δημοτικό διαμέρισμα που εκπροσωπώ το τελευταίο  δεκαήμερο στερείται παντελώς ύδατος ύδρευσης, με αποτέλεσμα να δέχομαι πολλές διαμαρτυρίες και απειλές από τους κατοίκους,  γεγονός που σας το έχω αναφέρει»

-Πολίτες  και Δημότες του Δήμου  Σικυωνίων, τι να προσθέσουμε σε όλα αυτά τα τραγικά, για το Δήμο και τη περιοχή, που συμβαίνουν στον τόπο μας. Μόνο την επιθυμία όλων μας για  απομάκρυνση της Δημοτικής αρχής από το τιμόνι του Δήμου Σικυωνίων, στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

                                                                                                     ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad