"Η πόλη που ξεχνά…" - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

"Η πόλη που ξεχνά…"



Ένα κείμενο από τον Θύμιο Τσαρμπό που πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις και για να μην μας πείτε  μικρόψυχοι  και βέβαια επαινούμε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την προβολή της Κορινθία αλλά  θα συγκρατήσουμε και θα συμφωνήσουμε με αυτήν τη φράση από το παρακάτω κείμενο "Μια πόλη που ζει στη λήθη για να ικανοποιήσει το κατεστημένο μιας ομάδας που δε θέλει να συνδέσει τον πρώην πρόεδρο του Επιμελητηρίου με οτιδήποτε καλό έγινε στην πόλη" αυτό και τίποτα άλλο τελεία

Έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο και όλα τα περιμένουμε. Από ανιερες συμμαχίες και ανατροπές μέχρι υπερβολές και ακρότητες.
Όμως αυτό που δε συγχωρεί κανένας είναι η αχαριστία και χθες προσωπικά αισθάνθηκα πολύ άσχημα που στα εγκαίνια δεν άκουσα δύο απλές λέξεις.

«ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ»

Αντιθέτως ακούσαμε ότι για πρώτη φορά γίνεται Έκθεση στην Κόρινθο.

Λες και δεν έχουν γίνει η Έκθεση στον Άγιο Νικόλαο πριν μια δεκαετία καθώς και οι εκθέσεις στη Σωληνουργια. Αυτές οι περιοχές δεν ήταν Κορινθος;

Λες και αυτοί που διοργανώνουν αυτήν την έκθεση δεν είχαν στηρίξει όλες τις εκθέσεις του παρελθόντος αλλά παράλληλα τους γνωρίσαμε κιόλας από αυτές.

Μια πόλη που ζει στη λήθη για να ικανοποιήσει το κατεστημένο μιας ομάδας που δε θέλει να συνδέσει τον πρώην πρόεδρο του Επιμελητηρίου με οτιδήποτε καλό έγινε στην πόλη.

Για αυτό το λόγο μάλλον ο Γιάννης Λαρσινος αρνήθηκε πεισματικά να βγει στο βίντεο αφιέρωμα.

Μάλλον γιατί από εκεί πάνω δε θέλησε να γίνει και αυτός μέρος αυτής της λογικής. Γιατί και αυτός ήταν μέσα σε αυτούς που καινοτομησαν και διοργάνωσαν την Έκθεση Κορινθία.

Αυτό το unfair θα είναι σωστό να το διορθώσει ο πρόεδρος στην τελετή λήξης.

Θ.Τ

ΠΗΓΗ:ekorinthos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad