Ξέρουμε τι θα φορέσεις το φετινό φθινόπωρο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Ξέρουμε τι θα φορέσεις το φετινό φθινόπωρο


Η επάνοδος στην καθημερινότητα μετά από το «ξεσάλωμα» (ή, έστω, την χαλάρωση) των καλοκαιρινών διακοπών αποτελεί υπόθεση εκ των πραγμάτων δύσκολη. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι η ζόρικη αυτή διαδικασία δεν μπορεί να κρύβει περίσσευμα στυλ στην εμφάνισή σου.

Βασική προϋπόθεση; Να έχεις εξοπλίσει την γκαρνταρόμπα σου με όλα όσα ακολουθούν.

Το λευκό βαμβακερό πουκάμισο
Αλλιώς, ο απόλυτος μπαλαντέρ της γκαρνταρόμπας σου, αφού μπορεί να σε συνοδεύσει εξίσου εύκολα τόσο στη δουλειά (συνδυασμένο με κοστούμι) όσο και στις εκάστοτε φθινοπωρινές εξορμήσεις σου (φορεμένο, για παράδειγμα, με chinos και ένα σπορ σακάκι). Επ' ευκαιρία, ξέρεις πώς να διατηρήσεις το λευκό σου πουκάμισο για πάντα λευκό;

Το σκούρο μπλε βαμβακερό πουλόβερ
Γιατί είναι το ρούχο που θα κάνει πιο ομαλή τη στιλιστική σου μετάβαση στο χειμώνα, αφού μπορεί να φορεθεί αυτοτελώς σε πιο casual περιστάσεις τώρα το φθινόπωρο αλλά και να αποτελέσει απαραίτητο κομμάτι στο layering που θα κάνεις με τα ρούχα σου, όταν με το καλό πιάσουν τα κρύα.

Το μπλε πετρόλ κοστούμι
Η καλύτερη εναλλακτική για όσους είναι υποχρεωμένοι σε καθημερινό εργασιακό dress code αλλά είναι αλλεργικοί στις «πιο-προβλεπέ-δε-γίνεται» σκούρες μπλε και γκρι αποχρώσεις. Μονόπετο, εννοείται.

Το denim jacket
Κομμάτι-μπαλαντέρ, αφού μπορείς να το συνδυάσεις με t-shirt και φούτερ ή ακόμη (αν είσαι λιγουλάκι πιο τολμηρός) μέσα από ένα σπορ ελαφρύ σακάκι. Μόνο θυμήσου: Αν θελήσεις να το συνδυάσεις με τζιν παντελόνι, αυτό θα πρέπει να έχει όπως και δήποτε διαφορετική απόχρωση, αλλιώς θα μοιάζεις με πρωταγωνιστή του Brokeback Mountain.

Ένα καλό, απλό t-shirt
Εννοείται μόνο από εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό -οποιοδήποτε άλλο ύφασμα θα κάνει το μπλουζάκι σου να δείχνει «φθηνό» και δεύτερης διαλογής.

Όσον αφορά στο χρώμα; Εάν θέλεις να ξεφύγεις από το λευκό, οι πιο ενδεδειγμένες επιλογές για την εποχή αυτή είναι το γκρι και το σκούρο μπλε.

Το ελαφρύ, βαμβακερό bomber jacket
Ιδανικό για αψεγάδιαστες casual εμφανίσεις τις πιο κρύες ημέρες (και νύχτες) ημέρες του φθινοπώρου, όταν κι εφόσον αυτές έρθουν. Κομμάτι διαχρονικό, το οποίο, ωστόσο, φέτος είναι πιο in από ποτέ.

Τα suede chelsea boots
Γιατί θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο όχι μόνο τώρα το φθινόπωρο αλλά και τους πιο κρύους μήνες του χρόνου. Επιπλέον, συνδυάζονται ιδανικά τόσο με τζιν όσο και με κάποιο πιο «καλό» παντελόνι. Φρόντισε ωστόσο να αποφύγεις τα ανοιχτά χρώματα γιατί σε περίπτωση βροχής θα κάνουν λεκέδες.

Το indigo τζην
Σε slim «κόψιμο» απαραίτητα μεν, χωρίς υπερβολές δε. Συνδυασμένο κατάλληλα, φοριέται όλες τις ώρες τις ημέρας.

Τα στενά μπεζ chinos
Επειδή συνδυάζουν την άνεση που χαρίζει το βαμβάκι (κάτι που χρειάζεσαι για όσο κρατούν ακόμη οι ζέστες) με τις γήινες αποχρώσεις (που θεωρούνται το απόλυτο must για τη νέα εποχή). Αλλά κι επειδή μπορούν να συνδυαστούν εξίσου εύκολα τόσο με sneakers όσο και με κάποιο πιο καλό παπούτσι, όπως αποδεικνύει και η φωτό από πάνω.

Ένα καλό ρολόι
Αν και δεν μπαίνει στη ντουλάπα, εντούτοις είναι απολύτως απαραίτητο, ειδικότερα δε την περίοδο αυτή που προσπαθείς να μπεις και πάλι στους φυσιολογικούς σου ρυθμούς μετά από τις διακοπές.

Προτείνουμε ένα κομμάτι που θα σου θυμίζει πόσο όμορφα πέρασες φέτος το καλοκαίρι αλλά και που θα σε κάνει να μετράς με στυλ τις στιγμές μέχρι το επόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad