Οι λευκές μπότες είναι εδώ για να απογειώσουν τα outfits σου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Οι λευκές μπότες είναι εδώ για να απογειώσουν τα outfits σου


Η επιστροφή της λευκής μπότας και πού θα βρεις το τέλειο ζευγάρι.

υτός ο χειμώνας θα δικαιώσει όλες όσες δύσκολα αποχωρίζονται ρούχα και παπούτσια από την ντουλάπα τους. Είναι η χρονιά με τα περισσότερα comebacks από παλαιότερες δεκαετίες που όμως δεν είναι απίθανο να τις έχεις ζήσει και να έχεις από αυτές στιλιστικά λάφυρα. Οι λευκές μπότες είναι μία από αυτές τις επιστροφές που αυτό το χειμώνα θα φορεθούν πολύ. Μπορεί να τις θυμάσαι από τα '80s, αλλά επειδή είναι πολύ πίσω, σίγουρα θα έχεις μνήμες από ακόμα μία παρουσία τους λίγο μετά το 2000. Όπως κι αν έχει, οι λευκές μπότες είναι πλέον ένα shoe trend που έχει ήδη αρχίσει να γίνεται αποδεκτό και το φθινοπωρινό street style το αποδεικνύει.

Σαφώς δεν είναι πολύ εύκολο να επιλέξεις ένα ζευγάρι λευκές μπότες, καθώς στη σκέψη και μόνο σου δημιουργούνται ένα σωρό ερωτηματικά. Η αλήθεια είναι ότι από μόνες τους είναι αρκετά εντυπωσιακές και τραβούν τα βλέμματα, πράγμα που κάνει λίγο πιο δύσκολο να τις εντάξεις σε ένα outfit.


Τα fashion girls όμως έχουν τον τρόπο τους και σου δίνουν λύσεις. Αν κατάφερες πέρσι να φορέσεις τα λευκά booties, τότε γιατί να διαστάσεις φέτος στις λευκές μπότες; Σου έχω βρει και το τέλειο ζευγάρι που μπορεί να σου θυμίζει λίγο την Ζωή Λάσκαρη στις ελληνικές ταινίες του ΄80, αλλά όπως είπαμε φέτος έχουμε πολλά να πάρουμε από αυτή τη δεκαετία.


Δερμάτινες λευκές μπότες, Mango

Αυτές οι λευκές μπότες μπορούν να συνδυαστούν σχετικά εύκολα. Έχουν λιτή γραμμή, άνετο τακούνι και πολύ σωστή απόχρωση του λευκού. Το τελευταίο το αναφέρω επειδή το λευκό δέρμα είναι λίγο πιο τολμηρή επιλογή από την άποψη ότι αν δεν είναι άψογο, κινδυνέύει να φανεί ψεύτικο.



Μη διστάσεις να τη συνδυάσεις με off-white ή με κρεμ αποχρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad