Πώς να τσεκάρετε τις προσφορές της Black Friday - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Πώς να τσεκάρετε τις προσφορές της Black Friday


Οι προσφορές της black Friday έχουν ήδη ξεκινήσει κι ας μην είναι Παρασκευή με πολλούς από τους καταναλωτές να έχουν ήδη προχωρήσει σε αγορές.

Με αφορμή την εμπορική προωθητική δράση που είναι γνωστή ως και προκειμένου να αποφευχθούν παραπλανητικά φαινόμενα, αφενός, και αφετέρου να βοηθηθούν οι καταναλωτές στον προγραμματισμό τους, το Τμήμα Παρατηρητηρίων Τιμών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου κ’ Προστασίας Καταναλωτή διεξήγαγε έρευνα τιμών σε δείγμα προϊόντων τεχνολογίας.


Οι τιμές ελήφθησαν μέσω επιτόπιας έρευνας σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών της Αθήνας αλλά και μέσω αποστολής στοιχείων τιμών από τις ίδιες τις εταιρείες εμπορίας. Οι εν λόγω τιμές είναι αυτές που ίσχυαν την Παρασκευή 16/11/2018 και αφορούν σε περίπου 870 είδη κινητών τηλεφώνων, τηλεοράσεων smart, tablets και φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Για να μπορέσουν λοιπόν οι καταναλωτές να ελέγξουν ότι οι αναγραφόμενες προσφορές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δεν έχουν παρά να κατεβάσουν τις τιμές από την ηλεκτρονική διεύθυνση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και να αναζητήσουν το προϊόν που τους ενδιαφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad