Παπακυριάκος:Του κ.Μανάβη του αρέσει να διαμορφώνει την «ιστορία» κατά το δοκούν - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Παπακυριάκος:Του κ.Μανάβη του αρέσει να διαμορφώνει την «ιστορία» κατά το δοκούν


Εκρηκτικό φαίνεται  πως είναι το κλίμα στο Δήμο Βέλου - Βόχας μεταξύ Παπακυριάκου και Μανάβη

Με μία καυστική ανακοίνωση  ο κ.Παπακυριάκος απαντά στον υποψήφιο δήμαρχο κ. Μανάβη για το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ&Ι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Γνώμην δύνανται να έχουν άπαντες, γνώσιν δια να έχουν γνώμην έχουν;»

Πλάτων

Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι: «Η ημιμάθεια Χείρων εστί και αυτής ταύτης της αμαθείας».

…Σε όλες τις τοποθετήσεις του κου. Μανάβη (αν και εφόσον, έχει την αυτοδιοικητική ικανότητα και γνώση  να τις κάνει μόνος του) παρατηρείς ότι έχουν λησμονηθεί σημαντικά κομμάτια του παζλ όσον αφορά τις χρηματοδοτήσεις, τις μελέτες και φυσικά τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Βέλου Βόχας. Άλλοτε γιατί τα έχει ξεχάσει, άλλοτε γιατί δεν τα γνωρίζει  και άλλοτε  γιατί του αρέσει να διαμορφώνει την «ιστορία» κατά το δοκούν.

Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα λοιπόν γιατί όλα όσα γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες μέρες αποτελούν μια κακή παρουσίαση της στιγμής ενός δύσκολου  έργου του Δήμου που 7 συναπτά έτη εκτελείται με επιμέλεια και πρόγραμμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ&Ι
Ήδη έχουν εγκριθεί στο Δήμο τρεις (3) χρηματοδοτήσεις για αγορά μηχανημάτων, για προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών  και για έργα σε σχολικά συγκροτήματα συνολικής αξίας 442.000,00€.

Αναμένεται η έγκριση πρότασης 700.000,00€ για αγροτική οδοποιία του Δήμου Βέλου Βόχας η οποία ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Σεπτεμβρίου, και από τον κύριο Μανάβη, προς ένταξη στο παραπάνω πρόγραμμα.

Κατατίθεται πρόταση χρηματοδότησης για ύδρευση και ολοκλήρωση του Δημοτικού καταστήματος στις αντίστοιχες προσκλήσεις του παραπάνω Προγράμματος σε λιγότερο από ένα μήνα συνολικής αξίας 4.000.000,00€

Συμπέρασμα: Ούτε μια Πρόσκληση του Προγράμματος δεν έχει χαθεί και ας αναλογιστούν σοβαρά τα ψέματα που δημοσιεύουν!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
Ήδη εκτελείται έργο Δημοτικής Οδοποιίας στο Δήμο προϋπολογισμού 800000,00€.

Ήδη υπογράφτηκε συμφωνητικό για την κατασκευή αποδυτηρίων στο γήπεδο Ζευγολατιού προϋπολογισμού 100000,00€ μετά από ηλεκτρονικό δημόσιο διαγωνισμό.

Επίσης, υπενθυμίζουμε στον κο. Μανάβη ότι η αποχέτευση των λυμάτων του Δήμου μας εξαρτάται άμεσα από τις ΕΕΛ των όμορων Δήμων, και όχι γιατί εμείς το ζητήσαμε, αλλά διότι έτσι έχει καθοριστεί από το Περιφερειακό Σχεδιασμό Λυμάτων Πελοποννήσου προ έτους 2010. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερεί τη συμμετοχή μας τόσο του έργου δικτύου αποχέτευσης Κοκκωνίου Νεράντζας ύψους 3.000.000€ εφόσον συνδέεται με την αναβάθμιση των ΕΕΛ του Δήμου Σικυωνίων όσο και του  έργου αποχέτευσης  Βραχατιου – Ζευγολατιού το οποίο αποτελεί υποέργο συνολικού προϋπολογισμού ύψους 47.000.000€ της ΔΕΥΑ Κορίνθου,  .σε προσκλήσεις Προγραμμάτων για χρηματοδότηση.

Τέλος, οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε στη διάθεση των αντιπροσώπων της αντιπολίτευσης για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται για τη συμμετοχή του Δήμου σε προγράμματα χρηματοδότησης, ώστε την επόμενη φορά που θα εκφράσουν δημόσια τη γνώμη τους να έχουν πλήρη γνώση!

Καλό θα είναι σε όλα αυτά που γράφονται μήνες τώρα να υπάρχει έστω και μακρινή συγγένεια με την αλήθεια και παρακαλούμε να μας υποδείξουν με τη γνώση και τη σοβαρότητα που απαιτείται, ποια είναι η πρόσκληση χρηματοδότησης- σε όλα τα επίπεδα -που άνοιξε και ο Δήμος δεν υπέβαλε πρόταση εφόσον πληρούσε τις  απαιτήσεις της υποβολής.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ

ΑΝΝΙΒΑΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad