Η ζεστή αγκαλιά των παικτών του Αστέρα Τρίπολης σε πέντε σκυλάκια (εικόνες) - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Η ζεστή αγκαλιά των παικτών του Αστέρα Τρίπολης σε πέντε σκυλάκια (εικόνες)


Οι παίκτες της αρκαδικής ομάδας έδειξαν το φιλοζωϊκό τους πρόσωπο και φροντίζουν πέντε κουτάβια που ψάχνουν σπίτι

Πέντε κουτάβια γεννήθηκαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Αστέρα Τρίπολης και ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν αναλάβει τη φροντίδα τους μέχρι να βρουν σπίτι.

Μιλάμε για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία από τους ποδοσφαιριστές της αρκαδικής ομάδας, που χρήζει προβολής και υποστήριξης προκειμένου να πετύχουν τον σπουδαίο σκοπό τους.

Τις τελευταίες ημέρες στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας έχουν γεννηθεί πέντε σκυλάκια. Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα από τις πρώτες ημέρες άρχισαν να φροντίζουν τα κουταβάκια, προσφέροντάς τους σωστές συνθήκες διαβίωσης και σίτισης.





Επιπλέον, με δική τους πρωτοβουλία εμβολίασαν τα σκυλάκια, εφοδιάζοντάς τα για το υπόλοιπο της ζωής τους. Πλέον, ο επόμενος στόχος τους είναι αυτά τα πέντε σκυλάκια, που βλέπετε και στις φωτογραφίες, να βρουν το σπίτι τους. Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα σε αυτή τους την προσπάθεια χρειάζονται την υποστήριξη όλων.

Όποιος ενδιαφέρεται να δώσει στέγη σε ένα από αυτά τα σκυλάκια, μπορεί να απευθυνθεί στο mail: gianniskra19@outlook.com.gr. Αφήνοντας τα στοιχεία του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Τα πέντε σκυλάκια ψάχνουν το σπίτι τους. Ας βοηθήσουμε όλοι μας για να το βρουν…















Πηγή: arcadiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad