ΚΙΑΤΟ:Προβλήματα στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, στην εναέρια γέφυρα Πετμεζ - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ΚΙΑΤΟ:Προβλήματα στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, στην εναέρια γέφυρα Πετμεζ


«Προβλήματα στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, στην εναέρια γέφυρα Πετμεζά, και στους παράλληλους δρόμους και τον περιβάλλοντα χώρο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Κιάτο».

ΣΧΕΤ: Η από 5-9-2017 επιστολή μου.

-Σας γνωρίζω τα παρακάτω ζητήματα με τη παράκληση να μεριμνήσετε για την άμεση επίλυσή τους.

1.-Στην εναέρια γέφυρα «Πετμεζά» άγνωστοι δράστες, πιθανόν αθίγγανοι, έχουν καταστρέψει τις εγκαταστάσεις με τα καλώδια παροχής ρεύματος στους ιστούς φωτισμού, με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν τις βραδινές και νυχτερινές ώρες,

2.-Πολλοί ιστοί φωτισμού στον προαύλιο χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, καθώς και των παράλληλων δρόμων, ένθεν και ένθεν του Σταθμού, δεν λειτουργούν και χρειάζεται αποκατάσταση των φωτιστικών σωμάτων.

3.-Οι οδηγοί που κινούνται από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό, δυτικά και αριστερά προς την Τοπική Κοινότητα Πασίου, αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στην διασταύρωση των οδών, καθόσον η ορατότητα είναι περιορισμένη. Πιστεύω ότι ένας καθρέπτης ασφαλείας για έλεγχο της οδικής κυκλοφορίας, θα έλυνε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα.

4.-Επίσης να μεριμνήσετε ώστε ο περιβάλλοντας χώρος του Σταθμού να είναι πάντα καθαρός και περιποιημένος, καθόσον ο Προαστιακός Σταθμός στο Κιάτο, πέρα από τις υπηρεσίες που προσφέρει στους κατοίκους της περιοχής, αποτελεί κόσμημα και συγκριτικό πλεονέκτημα για τον τόπο μας.

-Συνημμένο φωτογραφικό υλικό.

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad