Βρήκαμε το φόρεμα των γιορτών -Ταιριάζει σε κάθε ηλικία και στιλ - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Βρήκαμε το φόρεμα των γιορτών -Ταιριάζει σε κάθε ηλικία και στιλ


Μπορεί να έχουμε ένα μήνα σχεδόν πριν τις γιορτές και τις επίσημες προσκλήσεις.

Ωστόσο τα αγαπημένα μας brands έχουν μπει ήδη σε εορταστικό mood και κυκλοφορούν τα πρώτα κομμάτια για τα party του Δεκεμβρίου.

Και μπορεί ακόμα να μην είναι η στιγμή να σκεφτούμε το μενού του ρεβεγιόν, όμως μια μικρή έρευνα για το πιο κομψό φόρεμα passpartout που θα φορέσουμε ξανά και ξανά, κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο και πάντα θα εντυπωσιάζουμε, δεν είναι κακή ιδέα.

Αυτό το φόρεμα βρέθηκε και είναι Mango.


Μάξι και θηλυκό με την πιο κομψή γραμμή. Πέφτει χαλαρά στο σώμα και κολακεύει. Το φόρεμα είναι από σατέν, στην πιο elegant απόχρωση της σαμπάνιας.

Ο συνδυασμός του απαλού υφάσματος και του χρυσαφένιου χρώματος κάνει το φόρεμα να αποπνέει πολυτέλεια.

Με κοντό μανίκι, V ντεκολτέ και ζώνη που τονίζει την μέση και την σιλουέτα. Μπορέιτε να το φορέσετε με ένα διαχρονικό blazer και ψηλοτάκουνα πέδιλα, ή με faux γούνινο πανωφόρι και γόβες με κεντημένες πέτρες.

Οπως κι αν επιλέξετε να το φορέσετε το μόνο σίγουρο είναι πως θα μαγνητίσετε τα βλέμματα και θα αποσπάσετε αμέτρητα κοπλιμέντα.

Το υπέροχο φόρεμα από τα Mango κοστίζει 59,99 €. Είναι ένα κομμάτι επένδυση, που θα έχετε για χρόνια και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές επίσημες περιστάσεις. Αποκτήστε το εδώ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad