Νίκος Ζαχαρόπουλος:Βανδαλισμοί και καταστροφές στο αθλητικό κέντρο του Κιάτου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Νίκος Ζαχαρόπουλος:Βανδαλισμοί και καταστροφές στο αθλητικό κέντρο του Κιάτου


-Στις αθλητικές εγκαταστάσεις στη περιοχή στην θέση «Φραγκίστα» Κιάτου, κατασκευάστηκε ένα πρόχειρο γήπεδο ποδοσφαίρου καθώς και πρόχειρες κατασκευές αποδυτηρίων και αποθηκών .
-Δυστυχώς, ο αθλητικός αυτός χώρος δεν φυλάσσεται και δεν προστατεύεται και έχει εγκαταλειφθεί στη τύχη του από τη Δημοτική αρχή.
-Πλησίον του αθλητικού κέντρου έχουν εγκατασταθεί, σε μόνιμη σχεδόν βάση, πολλές σκηνές αθίγγανων . [ 40-50 άτομα και πλέον].
-Την 19-12-2018 - άγνωστοι δράστες, πιθανόν αθίγγανοι, έκαναν νέα «επιδρομή» για τέταρτη φορά, στο κυλικείο, στις εγκαταστάσεις και στις αποθήκες του αθλητικού κέντρου, κατέστρεψαν και αφαίρεσαν ότι είχε απομείνει, προκαλώντας ζημιές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, που θα τις πληρώσουν οι Δημότες μας.
-Μιλάμε για πρωτόγνωρη πλήρη ανυπαρξία, ανικανότητα και ανεπάρκεια του επικεφαλής και συνολικά της Δημοτικής αρχής, που δεν υπάρχουν στα λεξικά λόγια να τους χαρακτηρίσεις.
-Η απογοήτευση των αθλητών, αθλητικών παραγόντων της περιοχής αλλά και όλων των πολιτών για την πλήρη αδράνεια της Δημοτικής αρχής , την εγκατάλειψη των αθλητικών εγκαταστάσεων για τις οποίες πληρώνουν οι Δημότες μας και τις κλοπές των αθλητικών κ.α. ειδών είναι μεγάλη.
-Ρωτάμε τη Δημοτική αρχή να ενημερώσει τους Δημότες μας, σε ποιες ενέργειες έχει προβεί μέχρι σήμερα, αφενός για να προστατεύσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις και αφετέρου αν έχει υποβάλλει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές που έγιναν.
-Τον λόγο έχουν οι Εισαγγελικές και Διοικητικές αρχές.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad