Δήλωση Βασίλη Νανόπουλου - υποψηφίου Δημάρχου Κορινθίων - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Δήλωση Βασίλη Νανόπουλου - υποψηφίου Δημάρχου Κορινθίων



Δήλωση Βασίλη Νανόπουλου- υποψηφίου Δημάρχου Κορινθίων

Μετά την περιβόητη «έκτακτη» Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κορινθίας, ο πρόεδρος της Χρήστος Κορδώσης συνέχισε και σήμερα την μέθοδο της παραπληροφόρησης των μελών του κόμματος της ΝΔ.

Συγκεκριμένα είπε – σε συνεντεύξεις του – ότι από την διευρυμένη Νομαρχιακή συνέλευση των 50 περίπου ατόμων από όλο το νομό, τοποθετήθηκαν υπέρ της υποψηφιότητάς μου 7 και υπέρ του κου Καλλίρη 40 κάτι, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία από τους συμμετέχοντες δήλωσαν μόνο ότι ο μοναδικός και τελικός κριτής σύμφωνα με τις κομματικές διαδικασίες είναι ο πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ και η όποια απόφασή του επί του θέματος, θα γίνει σεβαστή.

Αυτές τις ψήφους ο κ Κορδώσης, προφανώς συνυπολογίζει στον υποψήφιο της επιλογής του.

Κατόπιν και του σημερινού ολισθήματος προς την παραπληροφόρηση – αφού και την περιβόητη εισήγηση σχετικής επιτροπής, εδώ και ημέρες την παρουσιάζει ως απόφαση στήριξης ή χρίσμα προς το πρόσωπο του κου Καλλίρη δημιουργώντας σκόπιμη σύγχυση στα μέλη του κόμματος - καλώ τον κο Χρήστο Κορδώση να διορθώσει και να ανασκευάσει τις ψευδείς δηλώσεις του, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα τον καταγγείλω ως κοινό ψεύτη.

Επίσης, πρέπει να διευκρινιστεί ότι  η διαδικασία αυτή δεν προβλέπεται από το καταστατικό της ΝΔ , δεν υπήρξε απαρτία, δεν ειδοποιήθηκαν όλα τα μέλη (γιατί άραγε;) σε μια συνεδρίαση που μεθοδεύτηκε  άρον-άρον; κλπ. …

Τέλος, ευχαριστώ θερμά όσους πήραν θέση υπέρ της υποψηφιότητας μου ως δημάρχου Κορινθίων.

Ο αγώνας μας για έναν καλύτερο δήμο Κορινθίων θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη.

Οψόμεθα εις Φιλίππους…. Ραντεβού στις κάλπες .


Κόρινθος  4.12. 2018

Βασίλης Νανόπουλος

επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών»
και της μείζονος μειοψηφίας του δήμου  Κορινθίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad