Η μυστική σύσκεψη των γαλάζιων δημάρχων στο Caravel - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Η μυστική σύσκεψη των γαλάζιων δημάρχων στο Caravel



Παρόντες ήταν όλοι οι νυν και πρώην δήμαρχοι που έχουν εκλεγεί με τη σημαία της ΝΔ και βρίσκονται στην Αθήνα για το τριήμερο ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ.

Η στρατηγική της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές συζητήθηκε σε "κλειστή" σύσκεψη με τους γαλάζιους δημάρχους από όλη τη χώρα, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε αίθουσα του ξενοδοχείου Caravel.

Παρόντες ήταν όλοι οι νυν και πρώην δήμαρχοι που έχουν εκλεγεί με τη σημαία της ΝΔ και βρίσκονται στην Αθήνα για το τριήμερο ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, στο οποίο συμμετέχουν και μέλη της ΕΝΠΕ.



Στο πάνελ της σύσκεψης, βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος"πέταξε" για να φτάσει στην ώρα του, από τη συγκέντρωση της Β5 ΝΟΔΕ στο Ίλιον, όπου βρισκόταν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και ο Γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, που μετέφερε τη διαβεβαίωση της οδού Πειραιώς ότι όλοι οι εν ενεργεία γαλάζιοι δήμαρχοι θα στηριχθούν.

Ο κ. Αυγενάκης ωστόσο, έγινε αποδέκτης παραπόνων από υποψηφίους, ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με ορισμένους αντάρτες που "ντιλάρουν" σε τοπικό επίπεδο υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ξεκαθάρισε ο Γραμματέας της ΝΔ, που θα κληθεί να χειριστεί σχετικές καταστάσεις μέχρι και τις κάλπες, καθώς αναμένεται να επανεκλεγεί στη θέση του στο Συνέδριο του Δεκεμβρίου, θα τους γίνουν συστάσεις για να μην κατέβουν, "χαντζάρες δεν θα βγουν", όπως είπε χαρακτηριστικά, όμως αν προκύψουν συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν πρόβλημα, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν και διαγραφές.

ΠΗΓΗ:newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad