H νέα απάντηση στις κλασικές Ugg μπότες - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

H νέα απάντηση στις κλασικές Ugg μπότες


Ποιός είπε ότι πρακτικότητα και στυλ δεν συνδυάζονται;

Oποιος λέει ότι κομψές χειμερινές μπότες δεν υπάρχουν, προφανώς δεν έχει δει ποτέ τα παπούτσια της Σιένα Μίλερ, ένα ζευγάρι που συνδυάζει ζεστασιά και στυλ με ευκολία. Η ηθοποιός εντοπίστηκε πρόφατα μαζί με την κόρη της- Μάρλοου στην πόλη της Νέας Υόρκης φορώντας το απόλυτο σύνολο για τον κρύο καιρό. Και ενώ τα πάντα στην εμφάνισή της ήταν πραγματικά τέλεια, τα παπούτσια της είναι αυτά που δεν θα μπορέσουν να βγουν από το μυαλό σας.


Splash News

Η 37χρονη, γνωστή για την ανεπιτήδευτα κομψή γκαρνταρόμπα της, φωτογραφήθηκε στους δρόμους του Μανχάταν φορώντας ένα σύνολο που ισορροπεί τέλεια μεταξύ στυλ και άνεσης. Τα καλά νέα; Είναι πραγματικά πολύ εύκολο να το μιμηθείτε.

Η βάση της εμφάνισής της ήταν ένα χακί bomber τζάκετ, ένα κομμάτι που έχει φορέσει αμέτρητες φορές πριν. Το συνδύασε με ένα κλασικό στενό τζιν, κι ένα πλούσιο κασκόλ στο λαιμό για επιπλέον ζεστασιά.


Splash News

Εβαλε στην άκρη τις αγαπημένες της UGGs και τις αντικατέστησε με ένα ζευγάρι μποτάκια Isabel Marant. Ολοκλήρωσε το look με μια κόκκινη, σουέντ shoulder bag που ταίριαζε απόλυτα με τα κόκκινα κορδόνια των παπουτσιών.

Τα μποτάκια της Μίλερ μοιάζουν με ένα υβρίδιο μπότας και sneaker και παντρεύουν την πρακτικότητα (σκεφτείτε: μια ζεστή, κομψή εσωτερική επένδυση και μια επίπεδη σόλα από καουτσούκ που τους εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα) με μοντέρνα στοιχεία.




Étoile Nowles Boots, Isabel Marant

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad