«Ο Ηρακλής και οι Στυμφαλίδες Όρνιθες» στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

«Ο Ηρακλής και οι Στυμφαλίδες Όρνιθες» στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας


Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα, οργανώνει την Τετάρτη 27 Μαρτίου (ώρα 10:30), το μουσικοθεατρικό δρώμενο για παιδιά, ηλικίας 3 έως 8 ετών, με τίτλο «Ο Ηρακλής και οι Στυμφαλίδες Όρνιθες», στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Οι μικροί φίλοι του Μουσείου, θα ανακαλύψουν τον γνωστό μύθο που συνοδεύει τη Λίμνη Στυμφαλία αλλά και θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα δικά τους τραγούδια και ήχους αντλώντας έμπνευση από τη χλωρίδα και την πανίδα των λιμνών και των υδροβιότοπων.

Η ταλαντούχα μουσικός Φανή Γεβετζή με χρήση μουσικών οργάνων του συστήματος Orff (κρουστά, μεταλλόφωνα, ξυλόφωνα, αυτοσχέδια μουσικά όργανα και body percussion), τραγούδια (συνθέσεις ειδικά προορισμένες για τη δράση), αφήγηση, διάλογο, ποιηματάκια, αυτοσχεδιασμό και κίνηση, εμψυχώνει τα παιδιά να παρουσιάσουν τη συγκεκριμένη ιστορία μέσα από τη δική τους ματιά, δίνοντας έμφαση στην έννοια της συνεργασίας και της ομαδικότητας.

Διάρκεια δράσης: 30΄

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27470 22296, καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00.

Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας
200 16, Στυμφαλία Κορινθίας
Τ: 27410 22296 | www.piop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad