Ξυλόκαστρο: Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο μοναδικός επιζών περιπατητής -«Δύο φορές έφτασα στον θάνατο» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Ξυλόκαστρο: Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο μοναδικός επιζών περιπατητής -«Δύο φορές έφτασα στον θάνατο»


Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου ο μοναδικός επιζών του δυστυχήματος στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο, όπου βρήκαν τον θάνατο τρία άτομα.


Ο 38χρονος, που φέρεται να οδηγούσε την καταρρίχηση, φρουρείται από την αστυνομία για ενδεχόμενες ευθύνες αναφορικά με το δυστύχημα και τον θάνατο ενός ζευγαριού από τη Σιγκαπούρη και του Έλληνα βοηθού του.

«Προσπάθησα να τους σώσω. Πλησίασα και άρχισα να κάνω μαλάξεις. Ήταν ο βοηθός μου και μία γυναίκα. Τους έκανα τεχνητή αναπνοή. Ο τρίτος άνδρας είχε παρασυρθεί σε απόσταση», ανέφερε σήμερα ο άνδρας στις Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1.

Έμεινε 12 ώρες στο φαράγγι στο Ξυλόκαστρο

Ο ίδιος έμεινε για περισσότερες από 12 ώρες στο φαράγγι κοντά στο Ξυλόκαστρο περιμένοντας πως θα φτάσει κάποιος για να τον σώσει. «Είχε παγωνιά. Πολύ δυνατό αέρα που έφερνε πάνω μας το νερό. Δύο φορές έφτασα στον θάνατο. Κρατήθηκα και περίμενα βοήθεια», φέρεται να πρόσθεσε.

Ο 38χρονος ισχυρίζεται πως δεν έκανε τις εξορμήσεις αυτές επί πληρωμή και το μόνο που ζητούσε ήταν χρήματα για τα καύσιμα. Οι Αρχές ακόμη δεν έχουν ολοκληρώσει τη δικογραφία για την υπόθεση στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο. Στο πλευρό του 38χρονου βρίσκονται οι συγγενείς του και οι γιατροί το νοσοκομείου, σε μια προσπάθεια να τον στηρίξουν ψυχολογικά.

Δείτε παλιότερες εικόνες από το φαράγγι του Αγίου Λουκά όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι:



Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad