Ζαχαρόπουλος: Εικονική πραγματικότητα και ασκήσεις επί χάρτου για τον κ. Σταματόπουλο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Ζαχαρόπουλος: Εικονική πραγματικότητα και ασκήσεις επί χάρτου για τον κ. Σταματόπουλο


-Πραγματοποιήθηκε η Λαϊκή Συνέλευση για τον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων, το βράδυ της 24-3-2019, στην αίθουσα του Δημοτικού θεάτρου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δημοτική αρχής.

-Οι πολίτες του Δήμου Σικυωνίων, κατά παράβαση της ισχύουσας Νομοθεσίας,  περίμεναν [9] χρόνια να γίνει μια λαϊκή συνέλευση για να καταθέσουν τις απόψεις τους για τα προβλήματα που  τους απασχολούν και να κρίνουν το έργο της Δημοτικής αρχής.

-Αντί αυτού αντίκρισαν  μια «χολυγουντιανού» τύπου οργάνωση, από τη Δημοτική αρχή και τους εξωθεσμικούς παράγοντες που συγκυβερνούν, με ειδικά εφέ, παραστάσεις, μουσική και εικόνες, μέσα και έξω από την αίθουσα του Δημοτικού θεάτρου και το Δημαρχείο.

-Κύρια χαρακτηριστικά της προεκλογικής  εκδήλωσης, γιατί ουσιαστικά για εκδήλωση επρόκειτο, η επένδυση των τοιχωμάτων του θεάτρου με κείμενα  και παραστάσεις, και εναλλασσόμενες εικόνες από τα projectors και τα Monitors, με έντονη χρωματική επένδυση  το μαύρο και το κόκκινο, που οι συνειρμοί μας παραπέμπουν στη νέα τάξη πραγμάτων. [Αλήθεια πόσο στοίχησαν όλες αυτές οι φιέστες σε μια εποχή που πολλοί συνδημότες μας δεν έχουν τα απαραίτητα για να ζήσουν].

-Ως προς την ουσία της λαϊκής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε μεθοδευμένα πολύ αργά  το βράδυ της Κυριακής :

-Καθυστέρησε, σκόπιμα κατά τη γνώμη μου, η έναρξη της συνεδρίασης  κατά μία ώρα, με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες μας να μη προλάβουν να πάρουν τον λόγο να καταθέσουν τις απόψεις τους και δικαιολογημένα  εκφράσθηκαν πολλά παράπονα.

-Ο ισόβιος πρόεδρος του Δ.Σ. και πρόεδρος της συνέλευσης και ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής, ξεπέρασαν και τον εαυτό τους ακόμα και πέρασαν σε καθεστωτικές και αυταρχικές  συμπεριφορές, λοιδορώντας Δημοτικό Σύμβουλο και υποψήφιο Δήμαρχο για τον Δήμο Σικυωνίων.

-Κατά παράβαση της σχετικής Νομοθεσίας και των Διατάξεων δεν έγινε καμία συνέλευση  τα [9] τελευταία χρόνια και ο επικεφαλής της Δημοτική αρχής μίλησε για πεπραγμένα από το 2011.

-Επί της ουσίας ανακοινώθηκε το  έργο της Δημοτικής αρχής για τα [9] τελευταία χρόνια, που στην ουσία είναι παραγωγή έργου Τοπικής Κοινότητας και όχι του 2ου σε πληθυσμό Δήμου του Νομού  Κορινθίας.

-Η λεγόμενη «ανάπτυξη» της περιοχής εξαντλήθηκε με ψεύτικες ανακοινώσεις και αναγραφές στον Ηλεκτρονικό Πίνακα, με τις ανύπαρκτες στην ουσία χρηματοδοτήσεις χιλιάδων και εκατομμυρίων ευρώ, στα συσσίτια, το κοινωνικό    παντοπωλείο κ.λ.π.

-Κυριάρχησε η εικονική πραγματικότητα οι «ασκήσεις επί χάρτου» και οι ανακοινώσεις για  ανύπαρκτες στην ουσία «χρηματοδοτήσεις» έργων εκατομμυρίων ευρώ, που κανένας δεν μπορεί να διασφαλίσει. [Σύμφωνα με

πληροφορίες η κεντρική Κυβέρνηση ετοιμάζει επίθεση στα αποθεματικά των υπηρεσιών του Κράτους και των οργανισμών της Τ.Α.]

-Επικράτησαν οι παλαιοκομματικού τύπου συμπεριφορές που μας παραπέμπουν σε εποχές Μαυρογιαλούρου.   «Πολύ λαδί και τηγανίτα τίποτα» που λέει και ο λαός.

-Επί της ουσίας και ο τελευταίος πολίτης  του Δήμου Σικυωνίων έχει πλέον πεισθεί ότι, ευτυχώς για τον τόπο και τους Δημότες, ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους,  η σημερινή Δημοτική αρχή, με τις πάγιες καθεστωτικές και αυταρχικές συμπεριφορές της, αποτελεί πλέον παρελθόν για τον τόπο μας.

Υ.Γ.1. Αλήθεια γιατί και δεν παρουσιάστηκε, σύμφωνα με τη Νομοθεσία, η ετήσια έκθεση του συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης ή Γ.Γ. του Δήμου, για τον οποίο οι Δημότες του Δήμου Σικυωνίων πλήρωσαν τα τελευταία χρόνια  από το υστέρημά τους [200.000] ευρώ περίπου χωρίς να καμία προσφορά υπηρεσιών στον Δήμο και τους Δημότες ;

Υ.Γ.2. Επί μισή ώρα ο αρμόδιος Αντ/ρχος της Δημοτικής αρχής, με αυταρχικές συμπεριφορές κουνώντας το δάκτυλο στους πολίτες, προσπάθησε να πείσει τους πολίτες για την πλήρη ανυπαρξία της Δημοτικής  αρχής και φυσικά του ιδίου για τις παράνομες ενέργειες και τους βανδαλισμούς των αθιγγάνων στη περιοχή που την βυθίζουν ακόμα περισσότερο στην παρακμή και την απαξίωση.

Υ.Γ. 3. Άλλος «αξιωματούχος» της Δημοτικής  αρχής, για το σοβαρό αυτό ζήτημα επιτέθηκε πρόσφατα στον Διοικητή του Α.Τ. Κιάτου και Αστυνομικών, στη προσπάθεια του επικεφαλής και των στελεχών της  Δημοτικής αρχής να αποποιηθούν τις μεγάλες τους ευθύνες, την ανυπαρξία τους και την εγκληματική τους αδιαφορία για τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.



                                                                                                     ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad