Ανακοίνωση Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στη Κορινθία από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιώργο Δέδε - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στη Κορινθία από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιώργο Δέδε


«Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας, “ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο” τους εννέα πρώτους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους για την Π.Ε. Κορινθίας. Εννέα άξιους συμπολίτες μας, με καταγεγραμμένη θετική διαδρομή, την Μαρία Αναγνωστοπούλου, τον Χρήστο Καρσιώτη, την Κωνσταντίνα (Νάντια) Κούνα, τον Πελοπίδα Μαυρόπουλο, τον Περικλή Μενούνο, τον Αναστάσιο Μποζίκη, τον Σπύρο Πιέρρο, την Χαρά Πολύζου και τον Γιάννη Τσιάνο. Tους ευχαριστώ θερμά που συμμετέχουν στην πορεία μας, για Ανάπτυξη στην Πελοπόννησο, όχι στα λόγια, αλλά στην Πράξη! Ανάπτυξη που βασίζεται και συνοδεύεται από Εμπειρία, Σχέδιο και Αποφασιστικότητα. Εύχομαι καλή δύναμη στη δύσκολη και συναρπαστική πορεία μας που θα οδηγήσει στη χάραξη Νέων Δρόμων για την Πελοπόννησο!»

Σύντομα Βιογραφικά Υποψηφίων


Αναγνωστοπούλου Μαρία

Ιδιώτης Φυσικοθεραπεύτρια - Μέλος Π.Σ.Φ

H Μαρία Αναγνωστοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει μόνιμα στην Κόρινθο. Είναι Πτυχιούχος Φυσικοθεραπεύτρια του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Φυσικοθεραπείας Αθηνών και Διπλωματούχος Φυσικοθεραπεύτρια του Τμήματος Φυσικοθεραπείας της Ανώτατης Ιατρικής Σχολής Βελιγραδίου.

Εργάστηκε από το 2004, ως ελεύθερος επαγγελματίας, στις παροχές υπηρεσιών φυσικοθεραπείας, σε κατ’ οίκον νοσηλευόμενους ασθενείς, ενώ από το 2009, ασκεί την επαγγελματική της ιδιότητα, ως υπεύθυνη του προσωπικού της Φυσικοθεραπευτηρίου, στο Κιάτο Κορινθίας, με κύριο αντικείμενο της επιστημονικής της κατάρτισης, τη Μηχανική Διάγνωση και Θεραπεία παθήσεων της Σπονδυλικής Στήλης, καθώς και την εφαρμογή ποικίλων θεραπευτικών προγραμμάτων λειτουργικής αποκατάστασης χρόνιων μυοσκελετικών και κινητικών προβλημάτων.

Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών, διεκπεραίωσε την κλινική της εκπαίδευση, στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία Ν.Ν.Α. και 401 ΓΣΝΑ – ΓΕΣ, στο Γ.Ν.Α. Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, στην ΕΛΕΠΑΠ ΑΘΗΝΩΝ, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, καθώς και σε διάφορες πολυκλινικές και Κέντρα Αποκατάστασης του εξωτερικού.

Είναι ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και της Πανελλήνιας Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπευτών, ενώ έχει παράλληλα ασκήσει, πολυετή και ποικίλη καλλιτεχνική δράση στους τομείς της μουσικής και του θεάτρου, με πολλαπλές συμμετοχές σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις και καλλιτεχνικές ομάδες, με διακεκριμένες προσωπικές συμμετοχές σε πανελλήνια, αλλά και διεθνή καλλιτεχνικά φεστιβάλ.

Θέτει για πρώτη φορά, εν όψει της διεξαγωγής των εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, την υποψηφιότητα της, ως Περιφερειακή Σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Γ.Δέδε, « Νέοι Δρόμοι».


Καρσιώτης Χρήστος

Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής-Προπονητής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου

Ο Χρήστος Καρσιώτης είναι προπονητής των «ΑΜΑΖΟΝΩΝ» Κορινθίας. Γεννήθηκε στα Αθίκια. Είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με πολυετή καριέρα στα εθνικά πρωταθλήματα. Η αγάπη του για τη «στρογγυλή θεά» φάνηκε νωρίς και ξεκίνησε τον αθλητισμό από τον Ερασιτεχνικό Σύλλογο του «ΗΡΑΚΛΗ ΛΕΧΑΙΟΥ» το 1966. Ακολούθως, το 1967 μετεγγράφηκε στον «ΠΑΓΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ» και το 1969 υπέγραψε στην «ΚΟΡΙΝΘΟ» (τότε ΑΠΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ), τη μεγάλη ομάδα του Νομού που αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική. Ο κύκλος της καριέρας του είχε ένα χρώμα: Αυτό της ομάδας της Κορίνθου, αφού την υπηρέτησε σχεδόν σε όλη του την καριέρα (επί 16 χρόνια) με ένα διάλειμμα το 1975, που αγωνίστηκε στο Τορόντο του Καναδά με την ομάδα «ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΡΟΝΤΟΥ». Αγωνίστηκε και συνετέλεσε στην άνοδο της ομάδας της Κορίνθου στην Α’ Εθνική την τριετία 1979-1982. Πέρασε δικαιωματικά στο πάνθεον του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού ξεπέρασε τις 500 συμμετοχές σε Α’ και Β’ κατηγορία και έχει την τιμή να ανήκει στους 300 κορυφαίους των ελληνικών γηπέδων. Ολοκλήρωσε την καριέρα του το 1987 στον «ΗΡΑΚΛΗ ΛΕΧΑΙΟΥ», εκεί από όπου ξεκίνησε. Στη συνέχεια, δεν άφησε τα γήπεδα, αλλά εργάστηκε ως τεχνικός (προπονητής) τοπικών ομάδων της Κορινθίας και της Πελοποννήσου. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και το αθλητικό του ένστικτο, τον οδήγησαν να υπηρετήσει από ένα νέο μετερίζι, το γυναικείο ποδόσφαιρο. Έτσι, με πείσμα και πάθος δραστηριοποίησε το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Κορινθία, ασχολούμενος μια πενταετία με τις ομάδες «ΑΜΑΖΟΝΕΣ» και «ΆΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ», οδηγώντας αυτές στη Β’ Εθνική κατηγορία. Σήμερα, είναι προπονητής των «ΑΜΑΖΟΝΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ». Όμως, δεν σταμάτησε εκεί και από το 2018 δημιουργεί στον πιο δύσκολο τομέα και ιδρύει τις αθλητικές ακαδημίες των «ΑΜΑΖΟΝΩΝ» (παιδικό – εφηβικό – γυναικείο), ως φυτώρια από όπου θα ξεπηδήσουν νέα ταλέντα στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Παραμένει πάντα ένας ανήσυχος και δραστήριος άνθρωπος για τον αθλητισμό στην Κορινθία. Είναι παντρεμένος με την Ροζίνα Γκέκη και έχει δύο γιους, τον Γιώργο, γυμναστή

(απόφοιτο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) και τώρα προπονητή της ομάδας «ΠΕΛΟΠΑ ΚΙΑΤΟΥ» και τον Φώτη που δραστηριοποιείται στη Γαστρονομία.



Κούνα Κωνσταντίνα (Νάντια)

Δικηγόρος – Εργατολόγος

Η Κωνσταντίνα (Νάντια) Κούνα είναι μάχιμη δικηγόρος της Κορίνθου, όπου διατηρεί δικό της δικηγορικό γραφείο. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Βέλο Κορινθίας. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α), υποψήφια Διδάκτωρ Νομικής Αθηνών στο Συνταγματικό Δίκαιο και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων, Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών της Νομικής στην κατεύθυνση του Δικαίου Επιχειρήσεων και Εργασιακού Δικαίου αλλά και στην κατεύθυνση Δημοσίου Δικαίου & Πολιτικής Επιστήμης. Επίσης, είναι μεταφράστρια δικηγόρος και δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο του εργατικού δικαίου ως Εργατολόγος, έχοντας αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση μεγάλων σωματείων εργαζομένων του Νομού Κορινθίας. Συγχρόνως, διατελεί μέλος της Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού του Δήμου Βέλου – Βόχας, της οποίας έργο είναι η επίλυση των διαφορών ανάμεσα σε προμηθευτές και καταναλωτές ή ενώσεις καταναλωτών, η τήρηση αρχείου πορισμάτων καθώς και μητρώου καταναλωτών. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο ανήλικων αγοριών.


Μαυρόπουλος Πελοπίδας

Αρχιμουσικός

Ο Πελοπίδας Μαυρόπουλος είναι από το Σεπτέμβριο του 2010 αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Λουτρακίου. Γεννήθηκε το 1986 στο Λουτράκι και είναι πτυχιούχος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τον Ιούνιο του 2010 απέκτησε πτυχίο Ενοργάνωσης και Διεύθυνσης μπάντας και πτυχίο Ειδικού Αρμονίας με άριστα παμψηφεί. Το 2011 απέκτησε το Δίπλωμα Κλαρινέτου με άριστα παμψηφεί και Α’ Βραβείο από το Απολλώνιο Ωδείο Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διεύθυνσης από τον πρόεδρο της παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμουσικών Dr. Leon J. Bly στην Σίνδο, την Κω και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και σεμινάρια κλαρινέτου με τον Σπύρο Μουρίκη στην Κέρκυρα. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρχιμουσικών και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμουσικών (Wasbe). Έχει διατελέσει μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Παλαιού Φαλήρου και της Φιλαρμονικής Νίκαιας. Επίσης της Αθηναϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων και της Ορχήστρας δωματίου του Πανεπιστημίου Αθηνών συμμετέχοντας σε παραστάσεις μεταξύ άλλων στο Μέγαρο Μουσικής, στο Πρυτανείο του Πανεπιστημίου, στον καθολικό ναό Πειραιά κ.α. Έχει διακριθεί στους μουσικούς Πελοποννησιακούς αγώνες, αποσπώντας δύο φορές βραβείο στο Κλαρινέτο. Έχει συνεργαστεί με την Συμφωνική ορχήστρα Vanguardia, την Ορχήστρα δωματίου Πετρούπολης, την Ορχήστρα δωματίου Πάραλος, την Ορχήστρα του συλλόγου των αρχιμουσικών και διάφορες άλλες Φιλαρμονικές. Είναι καθηγητής στο Μουσικό Σχολείο Κορίνθου. Παράλληλα διδάσκει Κλαρινέτο στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας στην Αθήνα και στο Βυζάντιο Ωδείο Μεγάρων. Έχει ενορχηστρώσει και διευθύνει τα μουσικά αφιερώματα της χορωδίας και ορχήστρας του Λυκείου Λουτρακίου για το Μίκη Θεοδωράκη και το Χρήστο Λεοντή. Παράλληλα, έχει συνεργαστεί ως αρχιμουσικός σε συναυλίες με τραγουδιστές και μουσικούς της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, όπως επίσης με τη Νίνα Λοτσάρη, τη Φωτεινή Δάρρα, τη Μελίνα Ασλανίδου, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, τον Χρήστο Θηβαίο, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Δημήτρη Μπάση κ.ά. Τον Ιούλιο του 2013 ενορχήστρωσε και διεύθυνε στο θέατρο Badminton την παράσταση της όπερας Carmen του Bizet σε χοροθεατρική απόδοση Flamenco. Από το 2015 είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Μουσικής, ιδρυτής και καλλιτεχνικός Διευθυντής του Loutraki Festival. Την περίοδο Σεπτέμβριος 2016 - Αύγουστος 2017 διετέλεσε καλλιτεχνικός Διευθυντής στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Κορίνθου.



Μενούνος Περικλής

Δασολόγος- M.Sc. Περιβαλλοντολόγος

Ο Περικλής Μενούνος είναι Δασολόγος του Δασαρχείου Ξυλοκάστρου. Γεννήθηκε στο Ρέθι Κορινθίας. Είναι κάτοχος Master (M.Sc.) του τμήματος Βιολογίας του Α.Π.Θ. με εξειδίκευση στην

περιβαλλοντική βιολογία. Εργάστηκε για τρία χρόνια στην περιβαλλοντική εταιρεία «Αρκτούρος» και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ως δόκιμος ανθυποπυραγός. Το 2002 προσελήφθη, μέσω Α.Σ.Ε.Π., στο Δασαρχείο Ξυλοκάστρου. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος από 1/1/2007, μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής και Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου από 1/1/2009 έως 31/12/2010, υπεύθυνος των οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου. Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου & Περιβάλλοντος του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κατά τη διετία 1/1/2011-31/12/2012. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης από 1/1/2013 -31/12/2014 και Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από το 2015 έως και σήμερα. Είναι Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους «Κυλλήνιος Άδωνις» και μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Κορίνθου. Είναι παντρεμένος με την Αισθητικό και Ρεφλεξολόγο Αλεξάνδρα Παπαγιάννη και έχουν δύο παιδιά, την Αναστασία και το Γιάννη.



Μποζίκης Αναστάσιος

Ηλεκτρολόγος – Ηλεκτρονικός Αυτοκινήτων

Πρόεδρος Ο.Ε.Β.Ε

Πρόεδρος Σ.Ε.Α.Ν.ΚΟΡ

Ο Αναστάσιος Μποζίκης γεννήθηκε στο Αγγελόκαστρο. Zει μόνιμα στο Λέχαιο Κορινθίας, όπου και εργάζεται ως Ηλεκτρολόγος – Ηλεκτρονικός Αυτοκινήτων στο συνεργείο – ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων, που διατηρεί από το 1994 έως και σήμερα.

Το 1986 αποφοίτησε από τη Σχολή «Κοντοράβδη» Κορίνθου, με ειδίκευση στα ηλεκτρονικά.

Στη συνέχεια, φοίτησε στη «Σιβιτανίδειο» Σχολή Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το 1988 από το Τμήμα της Μέσης Εκπαίδευσης, ως ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων.

Πέραν της επαγγελματικής του δραστηριότητας, εδώ και χρόνια έχει ενεργό συμμετοχή στις θεσμικές δομές εκπροσώπησης του κλάδου του. Συγκεκριμένα, το 2003, εκλέχθηκε ως ταμίας του Σωματείου Επισκευαστών Αυτοκινήτων Νομού Κορινθίας (Σ.Ε.Α.Ν.ΚΟΡ), στη συνέχεια διετέλεσε Αντιπρόεδρος του ίδιου σωματείου, ενώ από το 2013 έως και σήμερα κατέχει τη θέση του Προέδρου του Σωματείου των Επισκευαστών Αυτοκινήτων του Νομού.

Από το 2015 έως το 2018 διετέλεσε Αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Επαγγελματικών – Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων (Ο.Ε.Β.Ε) Κορινθίας, ενώ την ίδια χρονιά εξελέγη Πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Νομού, θέση την οποία διατηρεί έως και σήμερα. Επίσης, είναι εκλεγμένος και ως Αντιπρόσωπος για το Νομό Κορινθίας στη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε).

Ταυτόχρονα, είναι μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ενιαίας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών, Επισκευαστών Αυτοκινήτων, Μηχανημάτων, Μοτοσυκλετών (Ε.Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ).

Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Δάφνη και έχουν δύο παιδιά, τον Δημήτρη, τελειόφοιτο Τεχνικής Σχολής (Ηλεκτρολόγος – Ηλεκτρονικός Αυτοκινήτων) και την Αρχόντω, πρωτοετή φοιτήτρια Νομικής.



Πιέρρος Σπυρίδων
Οικονομολόγος – Λογιστής Ά Τάξεως

Ο Σπύρος Πιέρρος είναι Οικονομολόγος και Λογιστής Ά Τάξεως και διατηρεί από το 2007 λογιστικό και ασφαλιστικό γραφείο στη Νεμέα Κορινθίας. Γεννήθηκε στη Νεμέα Κορινθίας το 1980. Απόφοιτος της Σχολής Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Από το 2017 μέχρι σήμερα διατηρεί γραφεία υποδοχής δηλώσεων ΟΣΔΕ στο Νομό Κορινθίας, καθώς και γραφείο σύνταξης και υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στη Νεμέα Κορινθίας. Είναι μέλος του Δ.Σ. του 11ου Περιφερειακού Τμήματος Ν/Α Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Από 6/2012 έως 12/2015 συμμετείχε στην Γραμματεία του Τμήματος ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ με έδρα την Αθήνα. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του «ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΜΕΑΣ» και ήδη από το 2015 εκτελεί χρέη Γενικού Γραμματέα της Διοίκησης του «ΠΑΣ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ». Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους (10 και 9 ετών).



Πoλύζου Χαρίκλεια (Χαρά)

Δημόσιος Υπάλληλος – Γ. Ν. ΘΡΙΑΣΙΟ

Η Χαρά Πολύζου ζει στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, είναι σύζυγος στρατιωτικού και μητέρα 2 παιδιών. Από το 2017 εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», στο γραφείο κίνησης, στο τμήμα λογιστηρίου ασθενών. Το 2016 διορίστηκε ως μόνιμη υπάλληλος στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς». Από το 2001 έως το 2016 ασχολήθηκε με το «επιχειρείν», διατηρώντας στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, καθώς επίσης και κατάστημα μεταφοράς εμβασμάτων.

Έχει φοιτήσει στο ΤΕΙ Πειραιά στο τμήμα ηλεκτρονικής.

Συνέβαλε ουσιαστικά στην αναβίωση του Εμπορικού Συλλόγου των Αγίων Θεοδώρων, ενώ ταυτόχρονα στο χρονικό διάστημα 2011-2015 διετέλεσε αρχικά Αντιπρόεδρος και στη συνέχεια Πρόεδρος του Συλλόγου, συμβάλλοντας στην προβολή της περιοχής μέσα από διάφορες πανελλήνιες εκθέσεις, δημιουργία εκδηλώσεων και έκδοσης διαφημιστικού καταλόγου.

Το 2011 έλαβε μέρος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας με την παράταξη «Έργο και Προοπτική» του Β. Νανόπουλου. Το 2010 συμμετείχε στις Δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση Λουτρακίου – Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων» του Π. Παύλου, όπως και στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, όταν ως υποψήφια με τον ίδιο συνδυασμό, έλαβε την πρώτη θέση στο κεντρικό ψηφοδέλτιο των Αγίων Θεοδώρων.

Συμμετέχει μαζί με την οικογένειά της σε δράσεις που σχετίζονται με την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, καθώς επίσης και στην εθελοντική προσφορά στον τοπικό ζωοφιλικό σύλλογο. Έχει άριστη γνώση της αγγλικής και πολύ καλή γνώση της ιταλικής γλώσσας.


Τσιάνος Ιωάννης

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Αντιδήμαρχος Δήμου Σικυωνίων

Ο Γιάννης Τσιάνος είναι Αντιδήμαρχος του Δήμου Σικυωνίων. Γεννήθηκε στο Πανόραμα Φενεού το 1970. Κατάγεται από αγροτική οικογένεια. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Γκούρας και εργάστηκε από την παιδική του ηλικία σε αγροτικές εργασίες, βοηθώντας την οικογένειά του. Από το 1983 ως το 1995 δραστηριοποιήθηκε δίπλα στον πατέρα του, ως ελεύθερος επαγγελματίας, εκπληρώνοντας ενδιάμεσα τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Μπαρμποπούλου και έχουν αποκτήσει δύο γιούς, τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη, που φοιτούν στην Κύπρο και την Πάτρα αντίστοιχα. Από το 1995 κατοικεί στο Μούλκι Κορινθίας. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή, ως ελεύθερος επαγγελματίας στην κατασκευή κατοικιών και εν συνεχεία συνέστησε δική του κατασκευαστική εταιρεία. Παράλληλα, διατηρούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας και από το 2012 έως το 2015 αντίστοιχο κατάστημα στο Κιάτο Κορινθίας.

Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος για πρώτη φορά το 1998 στο νεοσύστατο Καποδιστριακό Δήμο Φενεού, με Δήμαρχο τον Κ. Καπέλλο.

Επανεξελέγη το 2006 με Δήμαρχο τον Σ. Σταματόπουλο και υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Αντιδήμαρχος και ως πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ) του Δήμου.

Από το 2010 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος στον διευρυμένο Καλλικρατικό Δήμο Σικυωνίων, όπου έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Έχει, επίσης, διατελέσει Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Σικυωνίων και αναπληρωτής Πρόεδρος στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Δ. Σικυωνίων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΔΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad