Στις 26 Μαΐου: ΝΕΟ εναντίον παλιού… “ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ” - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Στις 26 Μαΐου: ΝΕΟ εναντίον παλιού… “ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ”


Στις 26 Μαΐου , είναι η ημερομηνία που θα κριθεί η αντιπαράθεση , μεταξύ του παλιού, με τις υπόγειες διαδρομές, τους ημέτερους και τους διαπλεκόμενους και το ΝΕΟ! Το άφθαρτο, το κρυστάλλινα καθαρό!

Ο Γιώργος Δέδες έρχεται χαλυβδωμένος, από αγώνες, από σκληρή δουλειά , από θέσεις ευθύνης!  Από μια επιτυχημένη θητεία σε αυτοδιοίκηση στην Πελοπόννησο , που την γνωρίζει τόσο καλά όσο ο φωριαμός του γραφείου του, κυρίως από μια θητεία στο υπουργείο υποδομών, όπου όλη η Ελλάδα, αλλά κυρίως, όλη η Πελοπόννησος , μιλάει με τα καλύτερα λόγια! Ο Γιώργος, έλυσε χρονίζοντα προβλήματα! Προβλήματα, που μάλλον, οι προηγούμενοι, δεν είχαν το σθένος και τον τρόπο να τα λύσουν!

Δεν αφήνουμε άλλη ευκαιρία να πάει χαμένη! Το ΝΕΟ , οι ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, πρέπει να δείξουν  στην Πελοπόννησο , το ΔΡΟΜΟ για το Μέλλον που στερήθηκε όλον αυτό τον καιρό… Ο Απερχόμενος Περιφερειάρχης , οφείλει να προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία της θητείας του, αφήνοντας τον Γιώργο Δέδε, να πραγματώσει το όραμα που έχει για τον τόπο!

Τα μανίκια , έχουν σηκωθεί από καιρό, στις 26 Μαΐου , αρχίζει το Μέλλον και οι ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με σκληρή δουλειά και δέσμευση στις προσδοκίες των πολιτών της Πελοποννήσου!

Πάμε Γιώργο, η επόμενη μέρα, περιλαμβάνει ΔΟΥΛΕΙΑ- ΔΟΥΛΕΙΑ- ΔΟΥΛΕΙΑ, για σένα και τους συνεργάτες σου!

Σ.Λελέκος

Πηγή: parakato.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad