Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε σε συνέντευξη τύπου χθες ο Τατούλης - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε σε συνέντευξη τύπου χθες ο Τατούλης


Βολές Τατούλη, «έκρηξη» Νικολάκου.

Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε σε συνέντευξη τύπου χθες ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης αποδίδοντας την ήττα του συνδυασμού του σε εκβιασμούς, απειλές και συναλλαγές του νέου περιφερειάρχη Παν. Νίκα με επικεφαλής άλλων παρατάξεων που μετείχαν στις περιφερειακές εκλογές, ενώ επιτέθηκε και στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ενωσης Δημήτρη Αβραμόπουλο, τονίζοντας ότι οι εκλογές κερδήθηκαν στην Πελοπόννησο υπό το κλίμα, τρόμου και διχαστικού λόγου.

Προανήγγειλε επίσης ότι η παράταξή του Νέα Πελοπόννησος θα μετασχηματιστεί σε ένα πολιτικό φόρουμ για να προστατευθούν όσα δομήθηκαν στην οκταετία που προηγήθηκε, για να προστατευθούν οι πολίτες από το διχαστικό κλίμα και τον υβριστικό λόγο που ακούστηκαν προεκλογικά, ενώ μίλησε και για μιντιακό κατεστημένο που δημιουργεί τοξικότητα στην πελοποννησιακή κοινωνία.
Χαρακτηριστικό της χθεσινής ημέρας ωστόσο, πέραν των όσων διατύπωσε ο απερχόμενος περιφερειάρχης, ήταν το έντονο φραστικό επεισόδιο που δημιουργήθηκε μεταξύ της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου και του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Best Νίκου Μπελογιάννη, όταν πριν την συνέντευξη τύπου του κ. Τατούλη, η αντιπερειφερειάρχης, μετέφερε την επιθυμία του κ. Τατούλη, να αποχωρήσει από τη συνέντευξη τύπου ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad