Οικογενειακή τραγωδία στο Στασιό της Κυπαρισσίας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Οικογενειακή τραγωδία στο Στασιό της Κυπαρισσίας


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης η 70χρονη γερμανίδα που πυροβολήθηκε στο κεφάλι χθες το πρωί από τον αυτόχειρα αμέσως μετά την πράξη του, 78χρονο (επίσης γερμανό) σύζυγό της.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Στασιό Κυπαρισσίας και το πτώμα του 78χρονου είδε στην αυλή του σπιτιού που το ζευγάρι είχε αγοράσει από το 2010 κάτοικος της περιοχής και κάλεσε την αστυνομία. Λίγο μετά εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι, βαρύτατα τραυματισμένη και η σύζυγος του δράστη και αυτόχειρα. Το όπλο (διαμετρήματος 22 χιλιοστών) που ήταν κι αυτό που χρησιμοποιήθηκε, βρέθηκε δίπλα από τον ηλικιωμένο ενώ πολύ σημαντικό στοιχείο είναι το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σπίτι, το οποίο και εξετάζεται εξονυχιστικά από τις αρχές.
Οι κάτοικοι του χωριού (στο οποίο διαμένουν είτε μόνιμα, είτε τα καλοκαίρια αρκετοί γερμανοί κυρίως) κάνουν λόγο για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε απασχολήσει ποτέ την τοπική κοινωνία, φιλικό και με αρκετές πνευματικές αναζητήσεις.

ΠΗΓΗ:https://www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad