Συνεδρίασε σήμερα το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κορινθίων - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Συνεδρίασε σήμερα το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κορινθίων


Συνεδρίασε σήμερα το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κορινθίων.
Κυριότερες αποφάσεις:
1.Επιχορηγήσεις ποδοσφαιρικών συλλόγων. Είχα υποβάλλει αίτημα για επιχορήγηση των συλλόγων σύμφωνα με την απόφαση του 2018 η οποία δεν υλοποιήθηκε με ευθύνη της απελθούσης Δημοτικής Αρχής.
Δυστυχώς ο Δήμαρχος ανέφερε ότι δεν υπάρχουν χρήματα στους σχετικούς κωδικούς του προϋπολογισμού (έχει απομείνει κονδύλι μόνο 6.000 €) για όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου (1,5% των τακτικών εσόδων του προϋπολογισμού) διότι έχουν εξαντληθεί πριν τις δημοτικές εκλογές από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
Θα προβλεφθεί πίστωση στο νέο προϋπολογισμό 2020.

2.Εγκρίθηκαν εκδηλώσεις
-Από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στις 9/11 372 €
-Από την Ένωση Φιλολόγων (46ο πανελλήνιο συνέδριο στην Κόρινθο) 2.851 € (7-9/11/19) με μειοψηφία της παράταξης του πρώην Δημάρχου
-Για τον καπετάνιο του Παπανικολής Μίλτο Ιατρίδη στο Σοφικό 19-20/10 358 €

3.Καθορισμός δημοτικών τελών για τους Πωλητές Λαϊκών Αγορών.
Η πρότασή μου ήταν η είσπραξη των αναλογούντων τελών να γίνεται σε κάθε λαϊκή αγορά και όχι σε τετραμηνιαία ή εξαμηνιαία βάση δημιουργώντας προβλήματα εισπραξιμότητας.
Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι θα εξεταστεί η πρόταση σε συνδυασμό με τη τοποθέτηση νέου Επόπτη Λαϊκών Αγορών

4.Εγκρίθηκε το πρακτικό κατακύρωσης του αποτελέσματος του διαγωνισμού του έργου "Διαμόρφωση κοιμητηρίων" προϋπολογισμού 230.000 € στον πρώτο ανάδοχο Πιστεύος ΑΕ με έκπτωση 50,63% σύμφωνα με την εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής.

5.Εγκρίθηκε το πρακτικό κατακύρωσης του αποτελέσματος του διαγωνισμού του έργου "Επισκευή Συντήρηση Αστεροσκοπείου Στεφανίου" προϋπολογισμού 515.000 € στον πρώτο ανάδοχο MAC CONSTRUCTION με έκπτωση 46,54%. (Μειοψήφισε η παράταξη του πρώην Δημάρχου)

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad