Ιερά Αγρυπνία το βράδυ και Δοξολογία το πρωί της Πρωτοχρονιάς στον Απ. Παύλο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

Ιερά Αγρυπνία το βράδυ και Δοξολογία το πρωί της Πρωτοχρονιάς στον Απ. Παύλο
Ανακοινώνεται προς τους ευσεβείς
Χριστιανούς μας ότι κι εφέτος την Πρωτοχρονιά, όπως κάθε χρόνο, θα τελεσθούν δύο Θ. Λειτουργίες στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου.

Αναλυτικότερα, το βράδυ της Κυριακής, 31 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20.30 μ.μ., θα τελεσθεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο, Ιερά Αγρυπνία για τα μοναχικά άτομα της πόλεώς μας, κατά την διάρκειά της οποίας θα τελεσθούν διαδοχικά ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, στο τέλος της οποίας θα λάβει χώρα και η κοπή της Αγιοβασιλειάτικης πίττας. Η Ι. Αγρυπνία αναμένεται να τελειώσει περίπου ώρα 1:30.

Το πρωί της Δευτέρας, 1 Ιανουαρίου 2018 και από ώρας 7:00 π.μ. θα ψαλλεί ο Όρθρος και εν συνεχεία η δεύτερη Θ. Λειτουργία, από τους πατέρες του Ι. Ναού. Περί δε την 11η πρωϊνή ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας θα τελέσει την επίσημη Δοξολογία για την είσοδο του Νέου Πολιτικού Έτους 2018, στην οποία, κατά το πρωτόκολλο, θα παραστούν οι Πολιτικές και οι Στρατιωτικές Αρχές της πόλεώς μας.

Καλούνται οι Χριστιανοί μας να συμμετάσχουν στις Λειτουργικές αυτές Συνάξεις, στηρίζοντας με τις προσευχές τους και την αγάπη τους την ελπίδα για ανάκαμψη του Τόπου μας από τα πνευματικά, ηθικά και οικονομικά προβλήματα, που συνεχίζουν να τον ταλανίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad