Ο άπιστος άνδρας φαίνεται από το... πρόσωπο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

test banner

Post Top Ad

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

Ο άπιστος άνδρας φαίνεται από το... πρόσωποΗ γνωστή φράση «φαινόταν ότι ήταν γυναικάς» φαίνεται να οδήγησε τους επιστήμονες να κάνουν έρευνα γύρω από τη μορφολογία του προσώπου, και το πώς συνδέεται με την τάση για απιστία.

Η Τρέισι Κοξ, πασίγνωστη ειδικός στις σεξουαλικές και ερωτικές σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, δημοσίευσε μια έρευνα, και δείχνει τα σημάδια στο πρόσωπο ενός άνδρα που προδίδουν τη ροπή που έχει προς στην απιστία.


Συγκεκριμένα:

Έχει μεγάλο χάσμα ανάμεσα στα δύο μάτια του. Τα μάτια που βρίσκονται κοντά στο πρόσωπο υποδηλώνουν άνθρωπο ήρεμο και προσγειωμένο. Αντίθετα, όσο η απόσταση μεγαλώνει τόσο πιο εύκολα βαριέται ο κάτοχός τους, και τόσο πιο ευεπίφορος καθίσταται σε πειρασμούς και απιστίες.
Η μεγάλη και χοντρή μύτη είναι επίσης σήμα κατατεθέν του άπιστου άνδρα.

Η μεγάλη και χονδρή μύτη συνδέεται με μανία κάποιου για σεξ, άρα και με μεγαλύτερο κίνδυνο για απιστία.
Τα πυκνά φρύδια αποτελούν δείγμα ατόμου με έντονες σεξουαλικές ορμές. Άντρας με αραιά φρύδια είναι πιστός και μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Αναφορικά με τα μαλλιά, οι λιγότερο αυστηροί με αυτά, και περισσότερο ανέμελοι, βγάζουν αυτόν το χαρακτήρα και στην προσωπική τους ζωή. Ατημέλητο look σημαίνει καμπανάκι κινδύνου.

Εννοείται ότι το σχήμα του προσώπου διαδραματίζει και αυτό σημαντικό ρόλο: ο κάτοχος οβάλ προσώπου είναι ο κατεξοχήν τύπος της οικογένειας και της δέσμευσης, λέει η Κοξ. Όσο τετραγωνίζει το πρόσωπο, αλλάζουμε και χαρακτήρα, αφού το τετράγωνο πρόσωπο δηλώνει ροπή προς την απιστία.
Υπάρχουν βέβαια και άλλα εξωτερικά χαρακτηριστικά που δείχνουν σχετική προδιάθεση: η σωματοδομή είναι ένας από αυτούς.

Οι πιο γυμνασμένοι και μυώδεις, άρα και ωραιοπαθείς άντρες, οδηγούνται συχνότερα στην απιστία, κυρίως για επιβεβαίωση.
Τέλος, η καφεΐνη αποτελεί παράγοντα απιστίας: οι εθισμένοι σε αυτή, και άρα πιο ενεργητικοί τύποι, είναι απείρως ευκολότερο και πιθανότερο να απατήσουν τις συντρόφους τους.
Πηγή:E-Radio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad