Προσλήψεις στον Δήμο Καλαμάτας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Προσλήψεις στον Δήμο Καλαμάτας



O Δήμος Καλαμάτας ανακοινώνει την πρόσληψη ωροµίσθιου Εκπαιδευτικού – Καλλιτεχνικού προσωπικού, για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράµµατος «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής Ζωής» για τα Κέντρα ∆ηµιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του ∆ήµου Καλαµάτας, που εδρεύει στην Καλαµάτα, για το σχολικό έτος 2017 – 2018, µε Σύµβαση Εργασίας Ορισµένου Χρόνου, συνολικού αριθµού έξι (6) ατόµων, για τις εξής ανά ειδικότητα, αριθµού ατόµων και διάρκεια σύµβασης, µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα τυπικά και ειδικά προσόντα:

4 ΠΕ ∆ασκάλων
1 ΠΕ Περιβάλλοντος
1 ΠΕ Θεατρολόγων
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, Αθηνών 99, Τ.Κ. 24134, Καλαµάτα Ν. Μεσσηνίας, απευθύνοντάς την στο Τµήµα Προσωπικού, ∆ιοίκησης & Πρωτοκόλλου, υπόψη κας Αναστασίας Κοκκώνη (τηλ. επικοινωνίας: 2721360829 και 60831).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς, το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες του νοµού Μεσσηνίας ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος του ∆ήµου Καλαµάτας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

Η ανωτέρω προθεσµία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ηµέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόµο, εξαιρετέα (δηµόσια αργία) ή µη εργάσιµη, τότε η λήξη της προθεσµίας µετατίθεται την επόµενη εργάσιµη ηµέρα.

Οι συνεντεύξεις των ενδιαφερόµενων θα πραγµατοποιούνται από την ορισµένη µε την υπ’ αριθµ. 215/2017 Απόφαση ∆ηµάρχου τριµελής επιτροπή σε ηµεροµηνία και ώρα που θα τους γνωστοποιηθεί κατά την υποβολή της αίτησής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad