Τα 6 ομορφότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην αγορά - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Τα 6 ομορφότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην αγορά


H εξωτερική εμφάνιση είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την επιλογή αυτοκινήτου και τα παρακάτω μοντέλα ανήκουν -σύμφωνα με τα προσωπικά μας γούστα- στα εντυπωσιακότερα της νέας γενιάς. Και όχι τυχαία!

Συχνά βλέπουμε τη λίστα με τα πιο άσχημα αυτοκίνητα στον κόσμο ή μερικές που αφορούν μεν τα όμορφα μοντέλα, αλλά περιλαμβάνουν κυρίως παλιά και κλασικά τετράτροχα. Σίγουρα έχουν και αυτά την αίγλη τους όμως και το 2018 παράγονται εξαιρετικά όμορφα αυτοκίνητα που αξίζουν την προσοχή και το θαυμασμό μας.

Μπορεί ο σχεδιασμός έχει ομογενοποιηθεί σε πολλά μοντέλα και όσα έχουν το ίδιο σήμα μοιάζουν υπερβολικά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άσχημα. Ας δούμε μερικά από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα της αγοράς σήμερα, παρακάτω! Να σημειώσουμε ότι προσπαθήσαμε να συμπεριλάβουμε μοντέλα διάφορων κατηγοριών, για αυτό και δεν έχουμε συμπεριλάβει πολλά όμορφα τετράτροχα που θα μπορούσαν να βρίσκονται στη λίστα.

Alfa Romeo Giulia 



Αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα σεντάν στην αγορά σήμερα. Η σχεδίασή της είναι μυώδης, αλλά και κομψή και το γονίδιο της Alfa Romeo είναι ευδιάκριτο με την πρώτη ματιά! Διατίθεται με κινητήρες που φτάνουν έως και τους 510 ίππους.

Volvo S90 



Η νέα σχεδιαστική γλώσσα της Volvo ξεκίνησε με το XC90 όμως η μέχρι στιγμής καλύτερη υλοποίησή της έχει γίνει στο νέο S90. Το μοντέλο είναι μεγάλο αλλά κρύβει τον όγκο του και η εικόνα του αποπνέει έναν δυναμικό και σύγχρονο αέρα, ειδικά στην έκδοση R-Design της φωτογραφίας.

Range Rover Velar 



Πολλοί λένε ότι τα SUV δεν μπορούν να είναι όμορφα από τη φύση τους, λόγω του μεγάλου όγκου τους που τα κάνει «άχαρα». Ωστόσο το νέο Range Rover Velar καταφέρνει να ανατρέψει αυτή την άποψη καθώς είναι κομψό και δυναμικό, από όποια πλευρά κι αν το κοιτάς.

Jaguar F-Type 



Είτε την παρατηρείς από εμπρός, είτε από πίσω, το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα Jaguar F-Type είναι μια κούκλα. Ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στο σπορ ύφος, την πολυτέλεια και τις σύγχρονες γραμμές και χωρίς αμφιβολία είναι ένα κουπέ που κλέβει τις εντυπώσεις.

Ferrari Portofino 



Στη μέχρι σήμερα ιστορία των Ferrari, ελάχιστα ήταν τα μοντέλα που μπορούν να θεωρηθούν «άσχημα» ή μέτρα σε εμφάνιση. Με την Portofino όμως, η μάρκα ξεπέρασε και τον ίδιο της τον εαυτό! Ελάχιστα κάμπριο με σκληρή αναδιπλούμενη οροφή μπορούν να την ανταγωνιστούν σε ομορφιά.

Volkswagen Arteon 



Μέχρι πριν λίγο καιρό αν λέγαμε ότι ένα Volkswagen θα έμπαινε ανάμεσα στα ομορφότερα αυτοκίνητα της κατηγορίας του, θα ήταν μόνο για αστείο. Η γερμανική μάρκα όμως έβαλε τα δυνατά της και παρουσίασε το Arteon, ένα τετράθυρο κουπέ που... κόβει το γέλιο και επαναπροσδιορίζει τη φίρμα στην αγορά.


Πηγή:protothema.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad