Γιατί τόση πρεμούρα για τη ΝΟΔΕ Κορινθίας ; Τι κρύβεται πίσω από τη φασαρία ; - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Γιατί τόση πρεμούρα για τη ΝΟΔΕ Κορινθίας ; Τι κρύβεται πίσω από τη φασαρία ;



Νύχι για νύχι δεν έχουν αφήσει μερικοί μερικοί τις τελευταίες μέρες από το άγχος και την αγωνία τους για τις εκλογές στη ΝΟΔΕ Κορινθίας.

Ναι. Καλά διαβάσατε. Για τις εκλογές της Νομαρχιακής επιτροπής δηλαδή ενός κόμματος σε τοπικό επίπεδο.

Είναι τέτοια η πρεμούρα και το άγχος που αν τους παρακολουθήσει κανείς στενά, θα θεωρήσει ότι πρόκειται για το σοβαρότερο θέμα της επικαιρότητας, πρώτο στη λίστα ενδιαφέροντος και στο οποίο πιθανώς μπλέκονται χιλιάδες άνθρωποι που αγωνιούν επίσης για το μέλλον της ... τοπικής της ΝΔ στην περιοχή τους.


Από εμάς εδώ μόνο θα διαβάσετε και θα καταλάβετε τι γίνεται με όλη αυτή την ιστορία και πως αυτή η υπόθεση τώρα πια γίνεται κουβάρι από τις εκλογές σε πολιτιστικό σύλλογο στο Ψάρι για παράδειγμα, μέχρι τις κοινοβουλευτικές εκλογές.


Εκείνο που είναι σίγουρο σε πρώτη φάση είναι ότι τελικά είναι πολλοί εκείνοι που γουστάρουν να γίνονται μέρος καθαρών παιγνίων μεταξύ προσώπων, φαινομενικά αντιπάλων, που μπορεί και από πίσω να κάνουν την πλάκα τους. Πάνω από αυτούς βέβαια υπάρχουν πάντα εκείνοι που ετοιμάζουν τις δικές τους δουλειές, για τις επόμενες εθνικές εκλογές. Όχι αυτές του 2019 ...


Τα υπόλοιπα αύριο. Εδώ.


Diogenis-press.gr


ΚΡΖ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad