Για πόκερ το ξεκίνησαν στην Κόρινθο και προέκυψε «μουτζούρης» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Για πόκερ το ξεκίνησαν στην Κόρινθο και προέκυψε «μουτζούρης»


Η παράταξη του Αλέκου Πνευματικού και η Κόρινθος έχει οδηγηθεί σε απόλυτο αδιέξοδο.

Αυτή η διοίκηση λοιπόν απέτυχε παταγωδώς. Ο Δήμαρχος έδιωξε από κοντά του ανθρώπους που αρχικά θεωρούσε ικανούς και όλοι δεξιά του χέρια και μετέπειτα ανίκανους κατά τον ίδιο.

Από όσους συμβούλους έχουν μείνει, κάποιοι κάνουν μεμονωμένες προσπάθειες, αλλά η Διοίκηση του Δήμου Κορινθίων αυτή τη στιγμή είναι ο Δήμαρχος
Όμως, ο Δήμαρχος δεν έχει καμία απολύτως ικανότητα συντονισμού και διοίκησης.

Ο άνθρωπος αυτός συμπεριφέρεται όπως φάνηκε εκδικητικά προς τους συνεργάτες του, ενώ η συμπεριφορά του στα δημοτικά συμβούλια προς άπαντες δεν επιδέχεται καν χαρακτηρισμό.

Η ανάπτυξη της Κορίνθου έχει ήδη απαξιωθεί και κυρίως τουριστικά - το δυνατό χαρτί της- από κακές επιλογές πάλι του δημάρχου.

Στοχοποίησε τον κ.Μουρούτσο τον κ.Σταυρέλη που είναι ένα ιστορικό κεφάλαιο της αυτοδιοίκησης και τον κ.Χασικίδη που έπινε νερό στο όνομά του  όσο για τον κ.Δράκο σήμερα μάθαμε ότι παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος και θα είναι στο πλευρό του Χασικίδη.

Και τώρα έρχονται στελέχη που ήταν αποτυχημένα στην διοίκηση του δήμου κατά τον κ.Πνευματικό να βάζουν υποψηφιότητα για δήμαρχοι στην Κόρινθο.

Με όλα αυτά που έχουν γίνει και ακουστεί το ερώτημά  είναι ένα.

Πως ο δημότης που βλέπει μία Κόρινθο που δεν έχουν γίνει και πολλά πράγματα και μία παράταξη που τρώει τις σάρκες της, θα πάει να ψηφίσεις υποψήφιους δημάρχους της ίδιας παράταξης που ήταν ανίκανοι όπως είπε ο κ. Πνευματικός; Μία από τα ίδια δηλαδή;

Τελικά απ'ότι φαίνεται για πόκερ το ξεκίνησαν και προέκυψε «μουτζούρης» 


Diogenis-press. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad